butterfly_ Kızlar bi karar veremedim ne takacağıma şalla uğraşamam sanki . Pijama takımı ve gecelik aldım bandana mı taksam geriye doğru kapatacak şekilde o zaman da boynum gözükür böyle kolay bişe olsun istiyorum öneriniz var mı?
Mom726272 butterfly_ fotoğraf çekimi yapacaksanız şala benzer yazma bağlarsın ilk doğumun geldi aklıma kendimde değildim yazma taktım yattım valla başka bişeyle uğraşmadım tesettürüne dikkat et bence ziyarete gelen de olur illaki boyum da tesettüre dahil 💞
Mlhameliha butterfly_ bende bone düşünüyorum canım şal yapılmaz zaten bende o ağrılı halimle anca kendimle uğraşırım başıma geçiricem boneyi uğraşamam sen istersen yazmada takabilirsin canım önünüde kapatırsın görünmez öylede olabilir yazma kalın değil zaten
biyologelif butterfly_ ben normal bir pijama takımı aldım öyle süslü takımlar almadım. Başta üstüne renkli sade bir başörtü takayım dedim aldım. Sonra baktım bebeğin takımı beyaz dedim beyaz bir başörtü aldım saten ucu hafif iğne oyalı fotoğraf çekilirken onu takacağım inşallah