Melikeeasell AysenurAsel8046 canım bu arada aklıma takıldı ilk doğum da sezeryan olmayı sen mi istedin doktor mu yani sezeryan olman için sorun mu vardı yoksa normal doğum hakkın varken kolaylık olsun diye mi sezeryan seçtin bide doktorun ilk tavsiyesi hemn sezeryan üstüne mi oluyor yoksa normal doğum olması için çabalıyor mu
Melikeeasell AysenurAsel8046 bazı doktorlar kolaylık olsun dye hemn sezeryan seçiyor hastanın bir kusuru yok normal doğum yapabilir ama bazıları sırf biraz fazla para alabilmek için hemn sezeryan yapıyor o yüzden sordum hep sezeryan mı yapıyor yoksa normal doğum da yapıyor mu semih bey
Mom-2 Durununannesi46 kesinlikle Semih yancar tabi karar senin iki hamileliğimde dogumumda Semih bey’le idi çokta memnun kaldım
AysenurAsel8046 Melikeeasell canım ben normal dogumu cok ıstemıstım ama dr sezeryana almamız lazım dedı daha doguma 10 gun falan vardı. Boyun kısa cocuk cıkamaz vs dedı. Bende korktugum ıcın kabul etmek zorunda kalmıstım
AysenurAsel8046 Melikeeasell ben semıh beye su an gıdıyorum yani ılk sezeryan dogumum u o yaptırmadı o yuzden bılmıyorum o konu hakkında bır sey dıyemem canım
habibe23 Kahramanmaraş Megapark Hastanesi Semih Yancar’a gidiyorum bende cok cok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Cok uyumlu kibar ve ilgili birisi 🌸🌸 36+4 olduk hayırlısıyla doğuma az kaldı 💕