Yeppudaa Arkadaşlar iki gündür sık sık kasilmalarim oluyor ilk kizimda fark etmiyordum ama bunda baya fark ediyorum . 37 haftaya gircem bu hafta . Merak ettiğim bir soru var kasilmalardan ne kadar sonra doğum gerçekleşir . İkinci doğum daha mı erken olur .
Cennet-polat Yeppudaa ben 35+3deyim benimde 2.3gundur aşırı karnım sertleşiyor bebek kasiyor kendini taş gibi batıyor acıtıyor resmen ama sancı değil heralde ilk doğum ne olduğunu da anlamiyorum pek☺️
Ysmmmnn Yeppudaa 3 gün karnım taş gibiydi acile gittiğimde aprım çıktı ilk serumm yedim sonra açıklıpım vardı 1-2 cm yatuş yapıldı ve doğum yaptm
Selin23 Cennet-polat 35+4 benimde iki gündür yogun kasılmam var karnım aşırı sertleşiyo yattığım halde sert yani inşallah biraz daha beklerler
Cennet-polat Selin23 normalmiş galiba sorduklarim öyle diyor ama bazen nefesimi kesiyor iğne gibi batıyor
Kubra2012 Benm de var 1 haftadır ama açılma yapmıyo malesef 40+3 olduk sadece sancım çıkıyo nst de açılma yok su kanama yok 😩çarşamba yatıyorum artık hastaneyw sezeryan olacak büyük ihtimalle acilin cihazı kilolu çıkarıyor normal yaptırmam diyo dokror
Selin23 Cennet-polat ya inşallah normaldir erken doğar diye korkuyorum bende en azından bi 37. Haftaya kadar gelseydik.. normalde uzandığımda geçerdi kasılmalarım iki gündür uzandığım halde geçmiyo ve sertleşmenim çok olduğu anlarda ter basıyo aniden