zeynepin_annesiiii Kızlar 32 . Haftalarda göğüs uclariniza bişey kullaniyo musunuz ? Benimkiler biraz hassaslasmaya başladı.
metehaninannesiii zeynepin_annesiiii benim baya yarik oldugu icin ben 30.haftadan beri krem kullaniyorum doktorum lansinoh onerdi ama onu almadim çoğu kişi de fayda etmemiş onun yerine garmastan pomat aldım çok şükür yarıklarım azaldı ağrılarda gitti doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum
Hazelhazel zeynepin_annesiiii cnm biz genelde hep vazelin kullanırız iyi geliyor istersen bir onu dene
Prensesiminyolculugu zeynepin_annesiiii Incia nin göğüs ucu kremini aldım onu kullanamaya baslicam bende organik doğal bir krem fiyatida daha uygun hatta Hepsiburada da indirimde
Sumc zeynepin_annesiiii trendyoldan dermolife göğüs kremi aldım bir de göğüs kalkanı kullanıyorum çok şükür yara falan olmadı. Öyle pahalı kremlere gerek yok 12₺ aldım çokta memnun kaldım
zeynepin_annesiiii metehaninannesiii zeytinkiz Sumc Hazelhazel Prensesiminyolculugu Sumc teşekkür ederim kızlar önerileriniz için ❤️❤️
zeytinkiz zeynepin_annesiiii 33+5 im çok şükür daha bişey yok ama gümüş kapak Sipariş ettim 10 güne gelir heralde benım de haftam ilerlemiş olur günde 1-2 saat kullanmayı planlıyorum doguma kadar. Dogum sonrası sürekli zaten 🥴
Mrvklnc @zeynepin_annesiiii ben her duştan sonra lansinohun göğüs ucu kremini sürdüm ve her gün bi kaç saat gümüş kapağı kullanıyorum sanırım 36.haftada başladım.
Ayln1613 zeynepin_annesiiii benimde 32.haftamda hassaslaşmaya ve acımaya başladı lansinoh aldım rahatlattı sabah akşam sürdüm hassaslığı geçti hemen tavsiye ederim. Hepsiburadadan almıştım içeriği temiz