SukranGencbulut 28 haftalık hamileyim özel hastahane arıyorum kızlar Oyak indirimi olan hastaneler tercihim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ücretleri nasıl devlet hastanelerine randevu bulamıyorum devlete gidip de memnun kalan varmı❤️
Fhatice SukranGencbulut Ben Karataş Hastanesi’ne gidiyorum Arzu Değirmenci Akar. Muayene 135 doğum 4800
Gonul_enes SukranGencbulut ben kizimda cinarli hastanesine gidiyodum ordada dogum yapmistim resat bozoklarda
SukranGencbulut Bsradnz18 hastahane hangi semtte acaba uygunmuş fiyatı ben bi kaç hastahaneye sordum da 7-8 bin dediler doğuma
Gonul_enes Bsradnz18 ahh benim canim doktorum 7 yil once bende resat beyde dpgum yaptim cinarlida….hastane ve resat bey okadar ilgili bilgili ki…hayirli guzel dogumlar dilerim sizede
Bsradnz18 Gonul_enes teşekkür ederim çok memnunum böyle güzel anlatan detaylı bakan bir doktor yok çok çok iyi inşallah doğumumuz da güzel olur 🥰
Gonul_enes Bsradnz18 benim kizimaa ta 2 aylikken senin bebegin iri bi bebek cok durcagini dusunmuyorum demisti ve dedigide oldu 34.haftamda nisanim geldi beni 15 gub yatirdi evimde resat bey..ve kizim 36+5 dogdu
Sevgikaya1525 SukranGencbulut ben özel ege yaşam hastanesine gidiyorum irem hanıma randevusu 110 tl doktorumdan çok memnunum çok gzl ilgili bi doktor doğumu eşim sordu 3500 dedi
Sevgikaya1525 Susamtanem2 ama gerçektende hem ilgili hem güler yüzlü eşim de geldi benle muayeneye eşim ville o kadar beğendi ki burda doğum yap dedi ki özelde asla doğum yaptırmak istmyrdu eşim pahlıdır diye ama bu doktorda nedense illa olsun çok iyi bi doktor dedi
Bsradnz18 Sibel5435 hiç bilmiyorum canım duydum ama nasıl bi doktor hiç bilgim yok ben çok araştırdım ve atasağlıktan çınarlıya geçtim