Bsra_92 İlacı eşim nöbetçi eczaneden aldı. Çok yoğunluk varmış ya söylememişler ya da eşim unutmuş üstüne de yazmamışlar nasıl kullanacağımı. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Ela20 Bsra_92 uyku sersemlik yapıyor yavaş salınımlı bir ilaç etkisini hemen göstermiyor o nedenle gece yatmadan önce kullanıyorum gün boyu rahat ettiriyor
ebru23 Bsra_92 gece yatmadan eger agir mide bulantisiysa 2 tane ic ustune bisey yeme ben sonradan teke indirdim ama ustune bisey yersen etkisi azaliuor
Bsra_92 Beyzalpay aaaa gece uyku yapsın o zaman en güzeli gece alayım geceleri uyuyamıyorum zaten belli etki eder 😊
Aysobaciniz Bsra_92 gece yatmadan 2 tane içeceksin, öglene kadar bulantı kusma devam ederse bir tane daha içersin, yine geçmezse akşama kadar br tane daha içebiliyorsun. günde 4 tane içebilme hakkın var.
Nurayed Bsra_92 Gece yatmadan önce içmen gerekiyor . Doktorum günde 4taneye kadar içebilirsin demişti bulantının şiddetine göre ayarla kendin demişti. Ben 2adet içiyorum diğer tüm gün midem bulanmadan geçiyor. Sende öyle dene 2adet iç diğer gün gözlemle kendini geçmezse diğer gece 3içersin
Bsraylmzz Bsra_92 bazıları sabah bulantilari olmasın diye gece yatarken içiyor bana rahatsız olduğunda kullanabilir demiş ben yemek yedikten sonra migdem bulaninca içiyorum iyi geliyor
Bsra_92 Beyzalpay süper 🤩 uykusuzluk baş ağrısı yapıyor bi de onla başa çıkmaya çalışıyorum geçmiyorda ne yapsam 🤷♀️ İnş onun da önüne geçmiş oluruz ☺️
esmerrmm Bsra_92 ben gece yatmadan once 2 tane iciyorum ama size doktorunuz kactane icin dedi 1 tanemi 2 tqnemi ona gore icin derim cunku belki sizi 1 tanesi tutuyordur 🙂
Bsra_92 esmerrmm doktor bişey demedi mide bulantım var mutfağa dahi giremiyorum dedim ilaç yazalım o zaman dedi o kadar 🤷♀️
Zhraaltun Bsra_92 gunde bir ac karna aliyodum yanls hatırlamıyosam ama bnde inanlmaz sersemlik yapıyodu
Zhraaltun Bsra_92 denemek te fayda var bn oylede kullandm evde zombi gibiydim ve evde 2 yasnda kizim vardi naoiyo ne edyo hc aklima gelmedn uyuyodum🥺