CanimBebegim02 Kızlar inanılmaz derecede turşu ve tuzlu şeyler yiyorum tatlı yiyince midem bulanıyor okadar karışık ki henüz cinsiyet belli değil kız olur diyorlar ama sizde durumlar nasıl doğrumu sizce de…
DefneRana CanimBebegim02 iki bebeğimdede tatlı aşerdim normalde asla seven bir insan değilim ama iki bebeğimde kız 😂
balbocegimm CanimBebegim02 6 ay boyunca deli gibi erik ekşi yedim oğlum olacak kizlardada hep tatlı yedim
Cbusra93 CanimBebegim02 ben ekşinin dibine vururdum manav manav dolaşırdık ekşi erik bulmak için oğlum olacak o dedikleriniz hep batıl inanç
Kbrfrk Ben inanılmaz tatlı seven biri olarak hamile kaldığımdan beri hiç tatlı yiyemedim hep ekşi şeyler canım istedi sonuç kızım olacak 🙂
CanimBebegim02 Cbusra93 Mesela ekşi yiyorum hemen kızın olucak vs diyolar insanın bi yerde inanası geliyor
Cbusra93 CanimBebegim02 yok canım hiç alakası bunu diyen sadece ben de değilim inanma öyle şeye limonu tuza batırıp yerdim arkadaşlarım da benim gibiydi onların da oğlu oldu hurafelere inanma önemli olan sağlıklı sıhhatli olması
ebru23 CanimBebegim02 bende oyleydi oglumda tatli cikolata baklava kizimda aci eksi tatli yemiyorum pek cikooata bile pek sevmiyorum suan
Busrasener43 CanimBebegim02 surekli çikolata dondurma yedim halada yiyorum kızım olucak hiç ekşi bişey aşermedim 😂😂hurafe onlar
polyanne CanimBebegim02 ilkinde hep ekşi yemiştim kızım oldu şimdi de tatlı göresim yok ama erkek dedi dr 😂🤷♀️
sumeyraballl CanimBebegim02 ben tamamen ekşi ve tuzlu yedim tatlı dan tiksindim yemediğim halde kızım olucak
orkidehaniimm CanimBebegim02 gebeliğimin başından beri deliler gibi tatlı çikolata şekerli şeyler aşerdim, turşudan falan tiksinme gelmişti cinsiyetimiz kız🤪
poyrazinannesi3547 Bende tutmadı bu teori ben tatlı ve çikolatadan tiksindim görmeye bile dayanamıyorum ekşi yiyorum yüzde 90 erkek dedi doktor
Merve171214 CanimBebegim02 Bende tam bu durumdaydım 4 buçuk ay tatlıdan tiksindiğim kdr hiçbir şeyden tiksinmedm ama sonuç erkek 😂
Beyzalpay CanimBebegim02 kizimda hep tatli istiyodu canim smdi 2. Ye hamileyim hep aci eksi seyler istiyorum tatli yiyemiyorm midem almiyor cinsiyet brlli dgl ama terside olablr 😂🤦♀️
Mrvklnc @CanimBebegim02 valla kütür kütür tatlı yedim cinsiyet kız. Millet şimdi de karnıma taktı kız karnı değilmiş bu sizi şaşırtacak pipili çıkacak diyorlar bakalım perşembe öğrenecez inşallah 🤣
VesileOztrk CanimBebegim02 Aslinda ona belli olmuyor, bende öyle saniyordum, hep tatli aserdim erkek olur dediler ama kiz 😇💕🌸