Anneolmayolunda- Sisi anladım ben en iyisi beklemede kalayım biraz daha da kilosunu tahmin edebileceğim kontrolümüz den sonra alayım bari garanti olsun 🥰
BlueButterfly Anneolmayolunda- bence 1 tane alın 1 numara bende öyle yaptım bezi kabul etmez belki yada 1 numara değilde 2 numarayla başlayabilir diye siz 1 tane alın derim
Anneolmayolunda- umutttttt hem maddi hem manevi sıkıntı çocuğa pişik yapacak bezide kullanmayız tabi bide primaymış bilemezsin ki iste 🤷♀️
Anneolmayolunda- Happyturuncu doğru haklısınız bez seçimini direk bebek yapıyor en iyisini de alsan bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş öğrendim 🤦♀️
Anneolmayolunda- Bebegimlebihayat bende artan fiyatları görünce stok yapayım demiştim sonra da bebeğe iyi gelmezse değiştirmek durumunda kalırsak diye korktum cesaret edemedim sleepy düşünüyorum bende araştırmalarım göre ama birazcık daha bekleyecek gibiyim 🤦♀️
Anneolmayolunda- Bebegimlebihayat bende mesela ıslak ve kuru pamukla temizlemeyi düşünüyorum kesinlikle bu şekilde pişik oluşumu azalıyor bence de
Anneolmayolunda- TugceBelis teşekkür ederim tecrübeleriniz icin dikkate alacağım 🥰 biraz doğuma yakın almak en iyisi galiba