Nur55 Kızlar umarım faydalı bir post olur. Sıkça sorduğumuz sorular vardı kendi kullanımıma göre yazmak istedim. Hastaneye mutlaka hasta bezi götürün çünkü depend hemen giyemiyorsunuz sık sık muaye edildiğiniz için hasta bezi tercih ediliyor. Depend M beden aldım çok rahat ettim 70 kiloyla doğuma gittim. Hastanede yatışımdan itibaren onların verdiği önlüğü giydim yani pijama takımlarına hiç ihtiyacım kalmadı sadece çıkarken lohusa takımımı giydim fotoğraf çekimi için. Bebeğime bir takım kıyafet yetti normal doğum olduğum için çok kalmadım hastanede. Bir kundak almıştım kalın battaniyeye yakın kalınlığı çok işime yaradı çünkü her ne kadar sıcak da olsa bebekler titriyor doğduklarında sarıp sarmalamanız lazım. Onun dışında iç çamaşırına bile ihtiyacım olmadı dediğim gibi çıkarken depend giydim çıktım. Ivır zıvır bi ton şey götürmüştüm hiç birini kullanmadım yani aklınıza gelen bişey olursa sorabilirsiniz hepinizi Allah kurtarsın :)
Asli2663 Nur55 çok teşekkür ederiz annemiz 😊😇 bu hafta doğdu doğacak dedi doktorumuz senin saydıklarından sonra ben baya gereksiz birşeyler koymuşum 😄
Senaarass Nur55 sadece hastne ciksi bi bataniye gotursem tamammi bide pijama takimi eve glimcede pijamamin ustune pardesumu giysemem tamdir ic camaisri alt gerk yokmu islakemdili bebek bezi flm
ZeykemKaya Lohusa pedıde olur bende dun canta hazırladım sadece gereklı seylerınkoudum gercekten hıc abartmadım. Umarım ıse yarar👍🏼
Irmakgcgn ZeykemKaya kac haftaliksiniz ben.hersyi.yikadim.utuledim.aldim ama bir turlu su cantayi.hazirlamadim. ben 36 haftayim. Agirdan aliyorum. Birde.cantaniz.nasil valiz gibimi
Irmakgcgn Melikezeynep benimde benimde 😅 36+2yim bende esyalar yikandi hazir alinacaklar alindi canta manya yok piyasada
Melikezeynep Irmakgcgn aynen benim ikinci bebeğim aslında ilk kızımın herşeyi doğuma üç ay kala hazırdı ama bunda hiçbişiye elim gitmiyor nedense 🤔
Elifrana Ben Doğumdan önce hastanede bi gün kaldım bi pijama takımını o kaldığım gün giydim. Doğum sonrası lohusa takımımı giydim. Bende ihtiyaç oldu yani. Suyum geliyordu sürekli ped kullandım Doğuma gidene kadar yanımdakiler yetmedi sonradan tekrar aldık. Bebeğimin ilk giydiği kıyafeti kirlenmişti akşama başka kıyafet giydirdik. Bende laZım oldu yani her ihtimale karşı yedek olması iyi olur
Deletedmom404 Nur55 beni doğum sonrası bi kere muayene ettiler ve üzerimde depend vardı açmakta sıkıntı olmadı açıkçası iç çamaşırı hiç kullanmadım depend üzerine gecelik giydim bende rahat oldu baya