Fadimeeeee Canim ben 2 defa çektirdim ilk filmde çok acı çektim zor dayandım 3 de onu göze alamadım anestezili çektirdim karar senin tabiki
Seross10 Sevenikikalp anesteziye gerek olmadığını düşünüyorum 1 buçuk yıl önce çekildim 5 dk kadar anca sürüyor yanma şeklinde adet sancısı gibi bir ağrı hissediliyor dayanılmayacak bir durum değil. Doktorum işlem kısa olduğundan anestezi verilmesini doğru bulmadığını söylemişti
enise_nur Sevenikikalp ben özelde anestezili çektirdim yattım dilerimi tuttular kolumdanda kelebek takıldı anesteziciler geldi sıktı 3 sn sürdü ben gittim hiç birşey hissetmedim bana seslendiler iyimisiniz falan diye ben duydum herkesiz ama onlar bezden tutup sedyeye aldılar beni asansörle odaya çıktık 1 yada 30 dk yattım çıktık hastaneden diğer gün de sonucu aldık ama uyumazsanız çok ağrıyomuş dayanamazsınız çünki rahmi dışarı çekiyorlar
enise_nur Sevenikikalp anestezi alırsan hemen uyuyosun zatn hissetmiyosun ki bende aşırı korkan biriyim aşırı yani ama bişi olmadı ama narkozlu çektir yani
Bsraylmzz Sevenikikalp ben çektirdim anestezi almadan sadece ağrı kesici vuruyolar beş dk sonra çekiyorlar anestezisiz çektirirken bence kimseye sorma herkesin aci eşiği farklı korkmaman adına söylüyorum yanlış anlasilmasin
Sevenikikalp Bsraylmzz ben zaten hiç aneztesiziz cekilmeyi düşünmedim ki başından beri anestezili dıyorum inşallah öylede olır 🙏🏻
Bsraylmzz Sevenikikalp özel hastanede yapiyolar galiba devlet Hastanesi’nde yapmiyolar bende özelde çektirdim ama o zmnlar tecrubesizdim doktorda hiç söylemedi ağrı kesiciyle yapmışlardı olabiliyosa öyle çektir canim
Eabkrc Sevenikikalp Anestesiz sskin cektirmeyin ben 2 ay once cektirdim adin ne nerelisin kac senelik evlisin dedi ve uyumusum kalktigimda ise odsdamdaydim uzerimi giydirmislerdi annemle esim agri sizi asla yok
Beyzalpay Sevenikikalp ben yaptrdim cok korktugum icin anestezili oldum ztn cok hafif bir anestezi veriliyor hic bisey hissetmiyosun uyandgimda cok hafif bi aci vardi vajinamda o kadr bi kac gunde lekelenmem olmustu
elfmoom Sevenikikalp uyurken ilacın etki gösterdiğini hissedip sayarken uyuyorsunuz, uyandığınızda ise mide bulantısı, baş ağrısı , titreme, astımınız var ise öksürük olabilir.. bazı kişilerde tüm belirtiler bazılarında ise hiçbiri olmuyor🙏🏻
mom076 Sevenikikalp Ben anestezi almadan çekindim hatta çekindikten sonra sadece bir tane parol içtim sınava girdim açıköğretim sınavım vardı. Sadece ilacı verirken çok az ağrım oldu adet ağrısı gibi 5 dakika sürmedi . Sınava gireceğim için doktor parol iç her ihtimale karşı dedi içtim geçti ağrım falan kalmadı sadece 2 gün falan lekelenmem oldu oda normalmiş benim tüplerde sorun yokmuş ikiside açıktı . Bir arkadaşım da çektirdi oda bana güvenerek anestezi almadan çekindi ama onun tüpleri kapalı olduğu için dört beş enjektör ilaç vermişler onunki çok ağrılı olmuş o yüzden ağrı dediğimde adet ağrısını düşünün hafif yada çok sancılı gibi
Bebegimveben0811- Sevenikikalp zaten 3 21 dediğin an 1 i bile hatırlamadan uyuyosun uyandığımda odam da yatagimdaydim hemşire başımdaydı
Esrakavak Sevenikikalp kuzum işlemin gercekleşeceği yerde uzanıyorsun damar yolundan anestezi veriyorlar bı anda uyumuyorsun o bıraz beni panıkletti yavaş yavaş kayıp gıdıyorsun oyle dusun. Uyanırken aynı uykudan uyanıyor gibi oluyorsun zaten uyanman içinde damar yolundan bişey verıyorlar. Eşim girmiş odaya uzerımi giydırırken kendıme geldım ama sersem oluyorsun . Benı tekerleklı sandalyeyle odaya götürdüler. İşlem yapılan sedyeden inerken düşüyordum cunku ayaklarımda falan derman yoktu sonra odada eşime asla uyumamam gerektıgını uyursam gec uyanırmişim. Sonra sersemlik gecıyor 1 saate cıkıyorsun hastaneden.
Beety26 Sevenikikalp bende anesteziyle yaptirdim hicc bir sey hiss etmedim..hic bir sey.. uyaninca biraz. Sacmalamisim:)) ama 2 3 dak. Gecmis sacmalamam.:))ama hiccccc aci agri olmadi kan bile gelmedi Bende acik idi tuplerim .hec biri kapalo degildi
ElifBademmm Acı eşiği düşük biri olduğum için anestezili tercih ettm. Hafif anestezi ile sanırım 10 dak. kadar sürdü. Uyandığında çokta rahat uyandım korkulacak birşey değil.
Glbhr-97 Sevenikikalp verdikleri ay bi kaç saniyede uyuyorsunuz, ben uyandığımda hafif sancım olmuştu kanama olur dediler 3 gün lekeli kanamam ve ağrım çok olmuştu