Gururunannesi Ben kişiden kişiye göre değişiyor diye biliyorum. Benim hem açılmamı hızlandırdı hem de çok güzel bir doğum gerçekleştirmemi. 3 cm açılmayla gittim 4,5 cm gelince epidural’i yaptılar. Sonrasında hızlı gelişti her şey ağrı yoktu bende ama hissediyordum baskıyı. Kendimi, vücudumu dinleyip doğumhaneye indikten 14 dk içinde 3 ıkınma da doğurdum. Bu arada randevu günümü bekleyesiye kadar 3 gün evde sancı cektim sancıdan yemek y yiyememiştim hiç halim gücüm yoktu ona rağmen rabbim yardım etti. Normalde almayacaktım epidural’i ama doktorum bu halde bayılıp kalabilirsin en azından ağrın hafiflesin biraz kendine gel dedi dediği gibi de oldu. Acıbadem Bodrum’da her şey dahil 5500 doğurmuştum yanlış hatırlamıyorsam hastane 3 bin doktor 2 bin epiduralin her dozu da 250 TL diye hatırlıyorum tabi şu an her şey daha pahalı bu fiyat 2019 Aralık ayına ait. 2021 yıl fiyatı sadece 6 bin küsür hastane 2500 doktor epidural’i bilmiyorum. Bulunduğum bölgede başka bir hastane epidural’in fiyatı 1000 ile 1500 TL arası.