ege_ayaz_mom 18+4 olduk ama bebeğimden hiç tık yok oynamıyor bı kızım olucak kız bebekler geç oynar diyorlar ona yoruyorum ama sizlerde kaçıncı haftada oynadı bebisleriniz🤔
Gkc92 ege_ayaz_mom ben 14 te hissettim balık gibi kaydığını içimde 😂 elzem bir durum benimki ama miyomumdan kaynaklı bebeğimin yeri dar rahat olmadığı çok fazla hareket halinde doktorum böyle söylemişti 😢
ege_ayaz_mom Umbilik var canım benim iki tanede oğlum var 13 14 haftalikta hissettim ikisinide bence var yani ilgisi🤗
Annenaz Gkc92 benim de miyomum var ultrasonda da bebek hep çok hareketli 14 deyim belki ben de hissederim 😬
Sakinem212 ege_ayaz_mom ben ilk bebeğim kızdı 17 haftada hissetmiştim 2 bebeğim 12 hafta dayız bakalım ne zaman hareket edecek bekliyorum 🤗
Lokumunannesii ege_ayaz_mom ikinci gebelıgım 18. Haftadayız 14. Haftadan beri hissediyorum git gide hareketleri şiddetleniyor hatta 😅ilk başta içerde Mısır patlıyormuş hissi yaşadım daha sonra sert tekmelerini hissettim
ege_ayaz_mom Hafissee erkek daha erken hissediliyo canım iki tane oğlum var onlar erken oynadılar hep ondan biliyorum😊
Mervekarademir ege_ayaz_mom evet kızlar biraz geç hareket ediyor canım bende 19 da hissettim ve her gün kıpır kıpır 😍
ege_ayaz_mom Hafissee bende işte ilk gebeligimde 13. Haftadan itibaren hissetmiştim oğlumu hatta onun öncesinde kasıkta kalp atışı gibi atardi da erkek olduğunda ordan bilirdim 😅