Tahamm47 Bismillah şimdi yikiycamda hepsini birmi atıyım makineye beyaz renkli karışırmi renkleri 🙄40 dk ya ayarliycam 30 derece🙄
metehaninannesiii Tahamm47 beyazları bir yıka renklileri bir yıka derecesi 30 olsun yükseltme sıkma programı da 600 varsa o olsun 30 dk yikabilirsin
BusraUras Tahamm47 40dk fazla. 30dk ideal olur. Ben ayrı ayrı yıkamıştım ama doğumdan sonra ayırım yapmıyorum hepsini bir yıkıyorum 😅
Haticeerez Tahamm47 bende dün yıkadım bebek kıyafetleri hassas olduğu için rengi cikabilcek kıyafet olmuyor genelde bende hepsini bir yıkadım 30 derecede 30 dakika bir sorun yaşamadım ütüledim hazirladim
MinikMucizem23 Tahamm47 Bende iki durulama yapmıştım 30C de yıkamıştım ayrı atmıştım makineye ama bundan sonra bebek doğunca ayrı atmam diye düşünüyorum 😅
Esra50 metehaninannesiii Benim makinamda Hijyen bölümü var bebek kıyafetleri için bende orda yıkatacaktım derecesi yüksekti bi sorun mu olur ki genelde yprumlarda hep 30 derecede yıkayın yazılarını gördüm de
Tahamm47 Anladım teşekkür ederim hepsini bir atayım karışmaz heralde böyle yikayipta renkli karışmayan varmı🤣
Tahamm47 Ne kadar çok şey almışım şimdi onu fark ettim hepsini yere sacinca babalar baya laf yapıyor 😨 saglicakla giysin benim oglum insallah😅👶👶
Minigim-ben Tahamm47 hepsini bir atma canim. Cok açık renkliler ile beyazları birlikte, koyu renklileri ayrı yıkadım ben. Tavsiyem sen de öyle yıka. Hatta bir tane siyah vardi ondan suphelendim onu elimde yıkadım iyiki de öyle yapmışım boyası cikti
Tugbamete Tahamm47 oğlum 2.5 yaşında ilk günden beri hala renklisini beyazını ayrı yıkarım 30 dk 30 derece 600 devirde ayrı yıkamaya üşeniyorsanız makina mendilleri var yıkama yaparken makinanın içine bir tane atıyorsun renklerin karışmasını önlüyor ondan kullanabilirsin sadece bebişin kıyafetlerinde ☺️
iremgun Tahamm47 beyaz ve renklileri ayrı yıkadım. Bir de ben yıkarken renk karışımı önleyici mendiller var onlardan kullanıyorum tavsiye ederim. Beyaza da renkliye de 1 tane mendil atıyorum kafam rahat oluyor 😊
duyguluanneee Tahamm47 çok renklileri ayrı yıkayın kırmızı mavileri falan ben elimde yıkamıştım denemek için boya vermişti aklınızda bulunsun
Cicekkiz1 Tahamm47 merhaba renk mendili kullanırsanız renkleri karışmaz. Hepsini bir yerde yıkayabilirsiniz. Diğer türlü renkler karışıyor malesef 🥰
metehaninannesiii Esra50 derecesi çok yüksek olmasın canım çekebilir ondan dolayi 30 derece de yika çekme yapmasin zaten kiri yok tozu gitsin yeterli
Tugbamete Esra50 yüksek derecede hem renkleri atıyor hemde çekiyor bebek ürünleri pamuk olduğu için 30 derece çok ideal ek gıda döneminde de leke çıkarıcılar kurtarıcı oluyor makine çıkarmıyor lekeleri çünkü 🙈
Littlespy Tahamm47 ben ayrı yıkadım 4 posta yaptım. Bi tam beyazları yıkadım, bi mavili beyazlı açık renklileri bi de koyu tonlardakileri şeklinde en son da örme battaniyeleri attım. Hepsini de 30 derece 30 dk ve 400 devir olarak yıkadım.
Tahamm47 Yıkadım kızlar bişey olmadı çok çok koyu olanları ayırdım geri kalanı bir yıkadım beyazlar renkliler triko battaniye kundaklar 30c 28 dk yikadim