Yagmur00 Kızlar 20 haftalıgım gogus agrım yok normal mi sadece ucları acıyor bıde dun kasıklarımda agri war gecti ama insan korkuyor
Elif1608 Yagmur00 bende 20 haftalığım ama henüz göğsümde ağrı yok sadece çamaşırı çıkarınca çok ağırlık yapıyo,taşıyamıyorum sanki 😂😂
Yagmur00 Hevidar47 bende korkuyorum gogusmu hıssetmeyınce ama gogus ucalarım acıyor falan son dusugum de hissetmiyordum kalbı durmustu ondan beri tranvam war canım
nvn-mutlu Betfer daha yeni yeni başladım hissetmeye özellikle sırt üstü yatınca minik minik hissediyorum 🥰
nursahcetin Ben de 13+4 üm kızlar dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı var belime de vuruyor acaba üşüttüm mü diyorum ama bi yandan da korkuyorum sanki
Yagmur00 nursahcetin benım de o haftalarda agırılarım wardo korkuyordum hem yan bosluk ların wardo gittim normal dedi doktor canım kanaman olmadığı surece korkma dedi
nvn-mutlu Yagmur00 ne güzel ❤️ evet canım yeni yeni başladım hissetmeye sırt üstü falan yattığımda yada uzun süre bir tarafıma yattığım zaman hissediyorum sende başladın mı hissetmeye
nursahcetin Yagmur00 ay içime su serpildi şu an memlekette köydeyim de doktora de gidemiyordum ama içimi rahatlattın ☺️ Ağrı hala var bakalım ne zaman geçicek 🥺
Yagmur00 nvn-mutlu bende hissediyorum yan yatınca degılde cogunluk la sırt ustu yatınca hissediyorum ama gunduz ses yok geceleri kıpır kıpır canım
Yagmur00 nursahcetin eger cok sıddetlıyse git canım ihmal etme ama ara ara gelip gıdıyorsa korkma dun benım de kasık agrım wardı gelip gıtı agırı sonra gecti canım