Deletedmom93428 Kızçeler günaydın 🥰ben size bir şey soracağım ya benm evin balkonu çok büyük bu sene de güvercinler türedi doğalgazın olduğu dolabın üstüne geliyorlar kuş pisliği temizlemekten usandım onlarda bir canlı içimde el vermiyor ama balkonumun hali berbat oluyor ağırlaştm temzleyecek gücümde kalmadı bir de sabah geliyorlar dolabın üstüne boğazlarından bir ses çıkarıyorlar yatak odasının orda tam da doğalgaz dolabı uyuyamıyorum buna nasıl bir çözüm bulabilirim nasıl bu balkona daha gelmezler ya 🤦♀️ mahfoldum vallahi
Esra_42gunindi Deletedmom93428 ayy o skıntı bende de var valla. balkonum üç odayı kapsıyor balkon mermerleri sıralı pislikten resmen. Son kattayım biraz da ondan bu kadar batırdıklarını düşünüyorum
Mom54755 Deletedmom93428 ayy benimde aynı ama bişey yapmak istemiyorum içim el vermiyor kıyamıyorum bende şurda bekleyeyim belki bana da fayda edecek bişey çıkar 😅
balbocegim27 Deletedmom93428 benim de camın onu ne geliyorlar geçen benimki çağırıyor gel bak kim geliyo diye camdan içeri giriyolar benimki de seyrediyor ben çığlık çığlığa kovaladım tabi balkonu da belki kiracıysaniz kapattırmak olmaz da dün bi postta balkon perdesi gördüm ondan yaptırabilirsiniz
Deletedmom93428 Esra_42gunindi bende son kattayım ve benmde balkon boydan boya yatak odası diğer odam ve mutfaktağı kapsıyor düşün 🤦♀️inan sadece mermerler olsa doğalgaz dolabım battı yerler batıyor usandım cidden hayvancağızları ellemekde istemiyorum ama son zamanalr evin içini zor temizliyorum ya napcam bilmiyorum 🤦♀️
Deletedmom93428 Mom54755 ya benmde vermiyordu ama artık pislik temzlemekten canım çıktı hemde uyuyamıyorum sabah seslerden napcam bilmiyorum 🤦♀️
Esra_42gunindi Deletedmom93428 ayy benim de öyle yatak odası mutfak çocuk odası 😂 Allahtan benim kombi içerde çocukla falan silmekle uğraşamam çocuktan dolayı balkonda oturduğumuzda yok pisletsin pislete bildiği kadar diyorum 😂
Mom789 Konduğu yerlere cd as yada cd koy onun arka yüzeyindeki parlak kisim var cd nin o parlak kısmından korkuyorlar gelmiyorlar
Yeppudaa Mom789 bende tam bunu yazacaktım . Benim balkonda asılı SD ler var kuşlar gelmesin diye . gerçek ten batıyor balkon
Esra_42gunindi Deletedmom93428 Allah yardımcın olsun canım 😂 bu yüzden balkonu kapattırmayı düşünüyoruz çözüm olur mu bilmem ama
Deletedmom93428 balbocegim27 kiraacıyım ya malesef :( perde olayını deneyebilirim aslında ya korneş falan da var
Mom789 Deletedmom93428 dene dene ise yarıyor cidden neden bilmiyorum ama cd olunca cd olan kismin önünden gelmiyorlar resmen 😂
balbocegim27 Deletedmom93428 bide o kombi dolabının üzerine biseyler koyun ki onlara yuva yapacak yada tüneyecek yer kalmasın
Deletedmom93428 Esra_42gunindi vallaha ben kiracıyım aslında bu sene bu evden kurtulacaktm ama ev bulamadık ta aralık ayında ev bakmaya başlayacağım 😂😂
Mom789 Yeppudaa ya kuşlar gelmekten ziyade artık alışkanlık yapıyorlar çabuk ortami sahipleniyorlar insan kıyamıyor ama onlar kıyıp mekan sahibi gibi ortalığa s.cp batiriyor😂😂😂😂😂
Esra_42gunindi Deletedmom93428 ilkbahardan sonra ev bulmak biraz zor oluyor en iyisi dediğin gibi Aralık ocak 😂
Ceri5 Bi kaç kere camı açık unuttuğumda eve girip her yeri pislemişlerdi, yazık falan derken en nefret ettiğim hayvana dönüşmüştü 😂😂 çok iyi anlıyorum balkonum kapalıydı cam kenarlarına geliyorlardı zamanla kesildi