EgeAlya İyi geceler arkadaşlar.. 24+3 haftalığız bebek hareketlerini aşağıda hissettim bugün itibariyle hatta vajinada bile hissettim sabahtan beri böyle önceki günlerde göbek hizamda yanlara vurup duran bebeğim şimdi alt kasık bölgesine vuruyor sabah arabadayken bildiğiniz vajinama vuruyordu.. pazartesi doktora gidecem kontrole bu durumu yaşayıp normal olan var mı?
esratpl EgeAlya kuzum ben o haftalarda rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yapmıştım öyle bi şey değildir belki korkutmak için söylemiyorum ama tedbirini al baktır diye söylüyorum 💖
Merve2Asel EgeAlya benimde öyleydi tedirgin olmuştum ama 25 ten sonra yukarı çıktı aynı durum mu bilemem midemde hissediyorum hep 28. Haftadayım
ebru23 EgeAlya ben iki gebeligimdede yasadim genenelde ayakta fazla durunca oluyyo yon degistirip sanki cok cisin gelmis gihi ve ordan cikicak gibi oluyo oglum 40+5de normal. kendi sancimla dogdu kizim 28 haftalik gayet normal
esratpl EgeAlya evet olmuştu sonrasında suyum gelmişti açıklığıma bakarlarken bebeğin ayaklarına dokunmuşlardı aşağı inmişti yani baya. Rahim ağzınızda bir problem olmadığına eminseniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama hiç ölçüm yapılmadıysa yaptırın bence🌸
EgeAlya esratpl rahim ağzı yetmezliğim olsa doktorum bana söylerdi iki farklı uzmana gittim aralıklarla illa ki söylerlerdi söylemek zorundalardı :(
esratpl EgeAlya ben talihsizlik yaşanmasın diye başımdan geçeni söyledim sadece insallah yoktur💖 bana doktorlarım hiçbir şey söylememişti hatta son doktoruma sormuştum olabilir mi böyle bir sey annemin basına gelmiş demiştim beni azarlayıp göndermişti.. 1 hafta sonra doğum yapmıştım..
depsizoo EgeAlya bir sıkıntı olmadığı sürece alttan muayene edilmiyo o yüzdende bilmiyolar kısalığını uzunlupunu o zamanda bişey diyemezler zaten bakmadan nerden bilsinler
Pembepanterr EgeAlya Balım onu ancak vajinal muayeneyle öğrenebilirler karından ultrasonla göremezler,gittiğinde şikayetlerini söyle belki normaldir makat geliş durmuştur ondandır hemen evham yapma ama kısa sürede git doktor kontrolüne 🌸
balbocegim27 EgeAlya canım vajinayı geç ben makatta bile hissediyorum makat geliş te sanırım o yüzden ben de 25+4 üm
EgeAlya EgeAlya ama makatta hissetmeye başlayalı beri hep altlarda hissediyorum hiç yukarı vurmaması neden acaba pazartesi tabi gidecem inşaallah doktora
ozgei EgeAlya ben de o zamanlar hissedip baya panik olmuştum, kontrole daha vardı ama sonra yukarılara çıktı bence pozisyonla ilgili öyle hissediyoruz, şu anda sürekli pozisyon değiştiriyorlar, içini ferah tut
EgeAlya ozgei ama makatta hissetmeye başlayalı beri hep altlarda hissediyorum hiç yukarı vurmaması neden acaba pazartesi tabi gidecem inşaallah doktora
Melamial Benimki de aynı fır fır dönüyor bir aşağı bir yukarı😅Doktorunuz çok aşağıda görmediyse bebeği sıkıntı yoktur. İnsan içinde aşağı vurunca yaptım yapıcam diye komik oluyor 😅😅
EgeAlya Melamial ama makatta hissetmeye başlayalı beri hep altlarda hissediyorum hiç yukarı vurmaması neden acaba pazartesi tabi gidecem inşaallah doktora
Melamial EgeAlya keyfine bağlı dedi doktor bana inşallah seninkinin de keyfi öyle yerindedir canım doktordan sonra yazarsın bebişin nasıl merak ettim
esratpl Kezibankarakoc 23+2 idi. Şimdi yeniden hamileyim bi kaç haftaya serklaj yapılacak. Size yapıldı mı🤔