irorkay 1234oglak yok değil doğum paketi daha hesaplıya geliyor. Doğum paketi detaylı da dahil 9 a geliyor
1234oglak irorkay ay sizin neden paket almadınız o zaman? Benim de 17 haftalık oldu 2′li 3′lü yapıldı pakete girmesem mi demiştim ama kararsız kaldım
Arenn Asyaayaz1 bende orda dpgum yapicam sezeryanmiydi sizin normalmi nasil gecti dogum sanirim ameliyathanleri falanda yenilemisler
Fmv esra0194 Ahmet Cantuğ hocaya gidiyorum epıdurel sezeryan vs olunca degısıyor :) bide ben suıt oda tuttum oda 3000 cıvarı ayrı
Tugcedogru 2sy SGK geçmiyor özel sağlık sigortam var ama ben sadece indiriminden yararlandım hamile kaldıktan sonra yapmıştım o yüzden hamileliğim boyunca pek bi işime yaramadı
Kivircikk Asyaayaz1 bende şuan asya Hastanesi’ne gidiyorum 19 haftalıgiz daha doktorunuz kimdi acaba benim Aygün mammad zada 🥰
Kivircikk Asyaayaz1 ya ne güzel ben çok çok memunum insalah bı sorun çıkmazsa doğumu da onda yapmayı düşünüyorum
fatos_szk candanx tamamlayici saglik sigortalari gebelik muayenesini bile karsilamiyor. Benimde var ozel saglik ama kullanamiyorum baska doktora gitsem taniya gebelige bagli bir hastalik girse bile karsilamiyor. Gebeligi kapsayici sigortalar var keske onlarda yaptirmis olsaydik 😊
Ocak2022 Medical Park Florya doğum paketi aldım muayene, tahlil ve doğum dahil 10bin TL paket dışı fiyatların bilmiyorum hiç 🤗