Mehtapfuat Esxra kesinlikle bnde devlette YApacm ilk bebeğimi de orda doğum yaptım nasip olursa ikinci yi de son 12 gün
Sena1299 @Susamtanem2 normal doğum yapıyorsunuz devlette ve eşiniz alınmadı mı , çok yanlış geliyor bana hangi hastane acaba?
Susamtanem2 Sena1299 yanlış değil aslında eşimi yanımda istesem de doğrusu bu çünkü devlet hastanesindeki odalar özelde yok özelde ameliyathaneye alınıyordu normal doğum bile olsa ama benim yaptığım devlet Hastanesi’nde her oda normal doğum odasına dönüşüyor yani odaya yatisiniz yapılıyor sancı doğum sonrası bebekle yatış hepsi tek bir odada gerçekleşiyor o odaya giriyorsunuz bebekle çıkıyorsunuz dolayısıyla üstünüzde sadece bı önlük oluyor açıkçası iç çamaşırı ile durani bile gördüm 🤣 koridorda sancı çekip yürüyen bağıran anneler var nasıl ki ben elin adamı beni öyle görsün istemiyorsam başkaları da bence istemez o yüzden sistem doğru ama insan eşini istiyor eş yerine yaninizda bir bayan refakatçi kalıyor eşiniz sadece doğum sonrası 5 dk gelip görüp cikiyor bebek asla yanınızdan başka yere gitmiyor basucunuzda odada tartilip bakımı yapılıyor yenidoğan Dr lari gelip sizin yanınızda muayene ediyor
snrdgan417 Dlkglkm hastane aşırı konforluydu çok memnun kaldım. 2 gece kaldık 1 refakatçi kalabiliyor. Oda da çok güzeldi. Hemşireler olsun emzirme danışmanı vs olsun hepsi çok ilgiliydi. Feride mimaroplunda doğum yaptım. Bebeğin ve annenin ilk 10 gün muayenesi ücretsiz bebeğin ilk aşıları ve işitme testi de doğum ücretine dahil.
Dlkglkm snrdgan417 geçmiş olsun.Gule güle sağlıkla büyütün bebeginizi.darisi başıma inşallah 🤲 benim ilk doğum biraz tedirginim.Ama Dr um iyi inşallah dogumuda onda olurum.Dogun ücreti ne kadardi?
Mervecan1-1 Buseninannesi_21 canım normal doğum 2.800 lira sezaryen 2.500 lira epidural normal doğum da ekstra 600 lira daha fazla ücret veriyorsun bende orda doğum yapıcam
Gkc92 Yarenfurkan__11 ben İstanbul’da Şişli memorial da sordum sezaryen doğum ücreti 35 bin TL. Diyarbakırlıyım orda doğum yapabilme ihtimaline karşı da Ahmet yalınkayads sordum özel klinik Prof 14 bin TL dedi
Aycha Gkc92 Merhaba, Şişli Memorial’dan doğum için 35.000 TL fiyat aldığınızı yazmışsınız, bir yanlış anlama vs. olabilir mi? Amerikan ve Acıbadem Hastaneleri’nde bile bu kadar değil.
Gamzeee__ Yusufalim Dünya doguma gittim yasemin ceter memnun kaldim gitmek istiyorum lakin randevu bulamıyorum cok yoğun ama ilgi alaka 10 numara
Misoa AseLenaMom hangi şehirdeki Medicalpark? Ben ankara Batıkent medicakparka sormuştum 6500 demişti. 4 yıl önce o hastanede oğlumu 4500 normal doğumla doğurmuş çok memnun kalmıştım.
Gkc92 ogrencianne35 o da iyiymiş Şişli memorial ds 35 bin TL Diyarbakır’da doğum yapma ihtimaline karşı sordum özel klinik Prof 14 bin TL. Doğumum biraz pahalıya patlayacak sanırım. Riskli durumum olmasa asla bu kadar para vermem
Gkc92 Yusufalim aydın ılgından bende memnun kalmadım açıkçası kendini öve öve bitiremedi. Eğer riskli bir durumunuz yoksa ben Yunus çavuşa gittim Dicle memorial da çok memnun kaldım durumum kritik o yüzden İstanbul’da doktor baktım ya da eşim ve hekim arkadaşları ile doğuma gircem. Yunus çavuşta yapardım doğumumu böyle bi durum olmasaydı
Gkc92 Gamzeee__ ben gebeliğimin 3 ayını Diyarbakır’da geçirdim ailem orda Dicle memorial da Yunus çavuşa gittim çok memnundum ama durumum biraz özel olduğu için kendisinde doğum yapmicam. Eşim ve eşimin arkadaşları doğumuma gircek riskimden dolayı.