MelekAlyaM Esila-05 hiç birine gitmiyorum bir hata yapıp ara kontrole gittim bidaha tövbe dedim. Ben şimdi tuğba atasarala randevu alıcam özel kliniğini var oraya gidicem
kcnr Rzemheri memnun musunuz ? Çok duyuyorum mi e hanımıda genelde herkes memnun ben tesadüfen Ceren hanıma aldım ilk sıra onla başladım sonrada değiştirmek istemedm alıştımda artık bakalım gidiyoruz öyle böyle 16haftalık olduk siz kaç haftalıksınız
Tugbamete nazlican-93 merhabalar Op.Dr.Emrak Beyan’a gidiyorum ben ilk doğumumda aynı hastanede oldu çok memnun kaldım yine aynı yeri seçtim ama kendi doktorum başka hastaneye geçmiş Emrah beyi önerdiler bizde baya araştırdık çok şanslıymışım ki hem çok ilgili hem çok donanımlı bir doktor riskli gebelik üzerinde uzanlaşmış olması da beni ayrı cezbetti ☺️
Dlkglkm Mervebilgi Ben prof Dr dilek benk silfelere gidiyorum.Aradim akşam hastaneyi yeni doğum fiyatını sordum.5000 TL normal 7500 TL de sezeryan olmus .siz hangi Dr a gidiyorsunuz? Hastane genel olarak pahalı ama orda doğum yapan arkadaşlarım oldu baska Dr larda hep memnun kaldılar.İnsallah bizde memnun kalırız.
Mervebilgi Dlkglkm elif çiler eren varmis baya memnuniyet duydum kendisi de bu gece nöbetçi hatta randevu bulamıyorum kendisine zar zor salıya buldum tabi bu gün doğurmazsam
gulcanozeraydmr Fatmakuyu bende bu sigortayı yeni duydum şimdi doğum yaptığınmda çocuğum için yaptırmak istiyorum bu konu hakkında bilginiz var mı acaba öneriniz olabilir rica etsem 😊
Dlkglkm Mervebilgi hayirli doğumun olsun inşallah🤲deneyimini bizimle paylaşır mısın.Benim doğuma daha var.insallah Ekim sonuna doğru.
Dlkglkm snrdgan417 nasıldı doğum deneyiminiz?.memnun kaldınız mı hastaneden?Hangi Dr da doğum yaptınız ?
VeraVrea Tuba_2013 her sey standart, abartılı otel gibi değil, çalısanlar saygılı.. çok normal böyle ben memnunum. Yeditepeye gidiyordum muayenesi 550 lira, her seyi çok özenli çok ilgili ama ebe hemsirenin üslubu yüzünden bıraktım 27. Haftada
momsturk Gamzeee__ memorial dicle hastanesine gideceğim daha cumartesi günü. Burhan ve nevin doktorları önerdiler. Ama iyi kötü diyemem kendim tecrübe etmedim. Forumda Diyarbakır hastaneleri diye araştır istersen. Batı hastanesinde zozan hn varmış onu öneren arkadaşlar da var. Bir de genesis hastanesi diye aratabilirsin
BelisMelis41 Momy25 sigortaya gore farklı olabılır cunku oyle bıseyler söyluyordu kadın tam bilemedim ama. Onu riske atamazlar bnce
Annesininkuzusu01 Yarenfurkan__11 Mersin VM Medical Park Sezaryen Spinal+Epidural 5300 lira, Oyak indirimimiz olduğu için biz 4350 lira veriyoruz