Yasoo96 tsknaysgl 2 ay once sordugumda aldigim cevap buydu. Tekrar aradim bugun net ogrenmek icin ama acmadilar. Bu rakamlar,soylenen zamdan onceki rakamlar. Yani degismis olabilir 🤔
Hilal18 Yarenfurkan__11 Ankara Sincan özel koru hastanesinden doğum paketi aldık 5500 normal doğum sezeryan bütün taramalar testler içinde doğumdan sonra işitme testi ve ilk muayene benim ve bebek için
Yasoo96 Cennet-polat sanirim istege bagli sezaryen fiyatini soylemisler. Esim ogrendi tam ayrintisini bilmiyorum. Zorunlu sezaryenin okadar arada farkla olacagina bende ihtimal vermiyorum cunku.
Umut-Mucize Nayhan Ankara şehir hastanesine gidiyorum. Gebe okulu için bir telefon numarası var oraya bilgilerinizi yazıyorsunuz. Eğitim grubuna kayıt ediyorlar. Eğitimlere zoom üzerinden katılıyorsunuz. Çok faydalı oluyor. Farklı şehirlerden de katılım sağlanabiliyor
Zhradc Umut-Mucize hangi doktora gidiyorsunuz acaba bir de doğumdan sonra refakatçı kalabiliyor mu yanınızda sordunuz mu??
Gamzeee__ Bir_tospik_beklerken bende gelin geldim Mersinden diclekentte oturuyorum kac haftaliksin canım ☺️
Gamzeee__ Bir_tospik_beklerken Mersin’den Diyarbakır’a geldim canim 11 aylık evliyim 19+6 haftalık gebeyim Allah izin verirse oglum olacak sen nerden geldin bebisin ne
Bir_tospik_beklerken Gamzeee__ inşallah sağlıkla gelsinler Elbistan’dan geldim bende kızım olacak inşallah 🐣🐣😊
Yasoo96 tsknaysgl bende anlamadim.orayi secme sebeplerimden biriydi uygun olmasi. Kocaelide yasiyorum.burda daha da pahali. Dogum isini ticarete dokmeseler iyiydi🤮 sali gunu gidicem tekrar sorarim fiyatlari.
Helin2121 Gamzeee__ merhaba bende diyarbakırdayım memorial hastanesinde Neval Yaman var ona gidiyorum çok memnunum sadece fazla yoğun bir doktor onun dışında çok iyi tavsiye ederim bir de yine memorial hastanesinde Ali Emre bey var oda çok iyi 👍🏻
Gamzeee__ Helin2121 çok çok teşekkür ederim Helin hanim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın insaAllah ♥️
yuvamerve17 Yarenfurkan__11 İstanbul Bakırköy çamlık hastanesi normal 5 bin sezeryan 5.5 - 6 bin dediler
Selinish_ İzmir özel Can hastanesinde doğum yaptım . 3250 TL hastaneye , doktorum dışarıdan geldi 4000 TL ona verdik . Topuk kanı, kan uyuşmazlığı iğnesi vs hepsi ayrı para tabi