SukranGencbulut AseLenaMom doğumumu Zülal duman yaptı kendi doktorum acil sezeryanda olduğu için oda çok ilgiliydi hepsi iyi doktorlar inşallah güzel bi doğumun olur 🙏☺️
AseLenaMom SukranGencbulut Ben ilk zülal’e gittim memnun kalmadım ilgisinden bundan dolayı değiştirdim
VeraVrea Gizemgect evet halenur hanımı forumlarda tavsiye etmisler hep. Bizim erken dopum riski vardı rahim ağzı yetmezliği o yüzden Mehmet beye geldik 27. Haftamda değistirdim ona geçtim :)
Zeynep_99 Yarenfurkan__11 4 aylik hamileylen sordum normal 2800 sezeryan 3500 haftaya tekrar sorcam 100de 100 zam gelmiştir tekirdag/cerkezkoy
Babybe 1Asel Hem de ozel sağlık sigortam olmasına rağmen yinede ödeme yapacağım. Doktorum profesör ve kurumlarla anlaşması yok
_da_ irorkay doktorunuzdan memnunmusunuz 😊 bende koru hastanesine geçmeyi planlıyorum… duygu hanımı önerdiler ama gidip tanışma fırsatım olmadı
irorkay _da_ canım doktorumdan çok memnunum ama doktorum koruda değil özel muayenehanesi var doğum koruda olacak ama
Burcuaakyool Yarenfurkan__11 normal doğum yaptım ıstanbul Küçükköy Bilge hastanesı 4500 TL +1000 TL doktor gece oldu doğum kendı doktorumu ıstemiştim .
biyologelif _da_ çok şükür memnunum. Şikayetçi olduğum tek tarafı yoğunluktan ötürü muayenede fazla beklemem. Ama çok güzel muayene eder her muayenesi sanki ayrıntılı muayene gibi çocuğun her organına kemiklerine her defasına bakar ölçer.
pehlivant AseLenaMom Ben de Mersin Medicalpark’a gidiyorum fakat Oyak ile sözleşmeleri sonlanmış. Artık indirim uygulanmıyormuş maalesef.