Esra61611919 Fatmakuyu merhaba devlet hastanesinde sigortasız doğum ücretleri nedir bilginiz var mı acaba
AseLenaMom melekVzeynepE Aynen MedicalPark her ilde oluyordur tek bir bünye ama farklı il sonuçta ama diğer hastanelerde var mı bilmiyorum tabi Oyak personeli olanlar bence iletmeli elimizde fırsat varken değerlendirmek lazım 🥰
melekVzeynepE AseLenaMom Kayseri’deyim ben sadece 2 3 hastane anlaşmalı TSK ile eğer orası da öyleyse giderim yanii peki nasıl güzel mi hastanee
Nurayademir Yarenfurkan__11 ben denizli özel sağlık hastanesinde doğum yapdım normal de sezeryan da 3.300 müş ama bizim indirimimiz oldugu için 3000₺ ye olduk normal oldu eger sezeryan olursa 500-600 spinal veya epidural eklenır dendi 😊
ogrencianne35 EY123 evet ben daha önce de Size yazmıştım Embiye hanım da hatta doğum yaptım diye Hayat Hastanesi’nden çok memnun kaldım
EY123 ogrencianne35 şimdi hatırladım teşekkür ederim bende embiye hanımla kontrollere devam ediyorum artık
Nurayademir AseLenaMom genelde oluyor ya ben de denizlide medical hastane bir tane var farklı hastanye gttım indirim uygulandı 🥰
seker55 BelisMelis41 Gölcük medar 3750 ben de ilk medical park düşünmüştüm sonra fiyatları duyunca yuh dedik
BelisMelis41 seker55 medical park bana cok yakın ve doktorumuzuda sevdık 🙈 sgk dan giriş tapmaya karar verıyor gibiyiz sgk dan giriş yaparsak sezeryan ve normal dogum 5500
BelisMelis41 seker55 evet ama ben kartepe tarafında oturuyorum medıcal daha yakın dedik ve doktorumuzuda sevmıştık en başından beri buraya gidiyorum baska doktora gitsem belki sıkıntı yaşıcam diye dusunduk artık son caremız sgk’dan giriş yapmak olabılır en azından ıcınde fotografcısı da varmıs ozel sigortada kendımız ödememız gerekıyormuş başka hiçbirşeyi yok içerisinde.
litwine Yarenfurkan__11 bodrum acıbadem hastanesi spinal sezeryan 10.750 tl ama bizim doktorun anlaşması olduğu için normal fiyat mı az mı fazla mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Susamtanem2 Esxra lohusa sendromu derseniz Türkiye de devlet memurları da çok uzun izin kullaniyorlsr diye biliyorum ama oradaki şartlarla yarisamayiz maalesef