Cgdeem7 Kızlar 31+2 yim normalde ama ultrasonda 36 hafta çıkıyor çok fazla değil mi önde gitmesi ve bugün kanamam geldi doktora gittim ama kanamam olmadıgını söylediler kesede
Caglarass Cgdeem7 Gebelik şekerinize baktırmıştınız dimi. 2 haftaya kadar önde ve geride gitmesi normal ama 5 hafta çok fazla sanki
Adilekorkmaz Cgdeem7 baskabi doktora daha gorunun 33 haftalik gebeyken bir doktor 36 hafta dedi diger 35 hafta 2 hafts onde olmasi normal dedi
Akbulutsevda 2 hafta önden gitmesi normal ama 2 üstü genelde gebelik şekerinden dolayı olur. Şeker testi yapmadiysan yaptir.
Lokumunannesii Cgdeem7 Ooo bayağı önde gelişimi güzel gebelık şekeriniz var mı belkı ondan da olabilir🤔
Minnosbebek Cgdeem7 benimde 28 den beri filan 4-5 hafta önde gidiyor şu an 39. Haftadayım bu hafta sezeryan olacağım.önde gidişine yapısal denildi bende eşimde iri ve uzun boyluyuz.
Cgdeem7 Minnosbebek bende eşim de iriyiz ama eşim daha kalıplı ve uzun ama her zaman gittiğim kendi doktorum 1 hafta önden gittiğini söylüyordu başka doktora göründüm ilk defa farklı söyledi
Cgdeem7 Yaptırdım şeker testi normal çıktı şekerim yoktu ama bu kadar önde gidilmesi normal olamaz ya