Dilek94- 34+4 olduk ama hala bir isim bulamadık bebeğime.Eşim babasının isminide koymak istiyor ama güzel bir isim bulsak koymayacakta gerçekten çok zor bulamamak 🤦🏻♀️
Meliiil23 Dilek94- bizde çok zorlandık ama en son karar verdik 😂 Yiğithan olacak insallaahh 💙 ay çok zor isim bulmak ya
Lokumunannesii Dilek94- Metehan ismininde karar kıldık💙erkeklere isim bulmak inanılmaz zor kız bebeğim olsaydı meyra koyacaktım
Dilek94- Mom06226 Gerçekten o kadar bakıyorum bakıyorum yok eşimle İzmir de tanıştık İzmir mi koysak dedim o da olmadı beğenilmedi 🤦🏻♀️
Dilek94- Lokumunannesii Metehan çok güzel bir isim, düşündük ama sonra önüne arkasına Ali koyacağım dedi eşim vazgeçtim 😄
Elif0712 Dilek94- bizde ayni isim yok isim deli oldum bulamiyorm bu gidisle bizde kayinpeder ismi koycaz bulamazsak
Elif0712 Dilek94- alide yusufta cok guzel isimler gercekten gonul rahatligiyla koyun birde bebeginizin yuzunu gordugunuzde belki isim gelir akliniza berkay mesela ay gibi parlak ve guclu demek
Dilek94- Elif0712 Güzel isimler ancak modern birşeylerde olabilir mi diye arayıştayız 😊 Son zamanada bırakmak istemiyorum ilk çocuğumuz çok hevesliyiz 🙂