Dilekkkk Hissettim diyenlerin hissettiği şey anlatmak istedikleri zaten emin olun sizin hissettikleriniz kadar değildir.
20 Haftadan sonra bir anne tam olarak hissedebilir bebeğinin hareketlerini, ama 12 haftalık olan birine bebeğin eli kolu nerede nasıl hissettin derseniz size bu kadar detaylı bir anlatım yapamaz. Hissettiği şey hem o değil, hem de anlatmak istediği o değil anladığım kadarıyla. 11 haftalık hamileyim bende bulunduğum hafta içinde sadece iki kere titreme gibi oldu ama bana sorarsanız gaz değil, tam olarak bebekte değildir 😂 Yani henüz hissettiğim bi el ayak ağırlık yok , ama içeride sabit duran bi bebekte yok her ne kadar hafta küçük olsa da belki ondan kaynaklanan birşey sebebiyle hissedilen şeydir nasıl anlatılır o kadarını bilemem, ama doktorun bana söylediğini de yazmak istedim. Nasıl ki ağrısını hissediyorsak, bu gibi anlatmak istediğimiz değişimler seğirmeler de neden hissedilmesin. Hepimiz hamileyiz sonuçta, eğer gaz değilse ve bundan eminsek bebeği hissettim demek çokta saçma gelmiyor açıkçası bana 😂 Bebekten başka insanın aklına ne gelebilir ki