Ozgeyagiz Sdtcnts şu an büyük sorunum ayagımda oluşan ödemler çok fazla şişiyor onada bol su diyorlar içiyorum ama faydasını göremedim
bahtnurr1 @Sdtcnts bende foliği 15-16ya kadar kullandım omega falan içeriyordu ilacım takviye niyetine 😊
Sdtcnts bbbusrra-1 ay gerçekten mi geçmiş olsun. Benim de başladı bu aralar. Maden suyu içiyor musunuz
Yasmnce 17 hafta kontrolünde yazmıştı magosit ismi ilacın. Ama bana bişey sormadı sikayetimde yok aslında ama kullanıyorum günde bir tane
Deletedmom23234 Sdtcnts Yok canım bende de o haftalarda oluyordu.☺️ Ama çok sık olursa doktora git mutlaka
Brtsova Sdtcnts tahlilde çıkmasada ki genelde dusuk çıkmaz verilmeli bence mesela benim değerlerim yüksek ama kullanıyorum ve migren ataklarımda ,kramplarımda inanılmaz fark görüyorum ☺️
VeraVrea Sdtcnts magnezyum ilaç değildir besin takviyesi olarak geçer vitamin hapları gibi. her zaman alınır. Nbt life magsi den memnunum osteocare de doktor önermişti tavsiye ederim
denizinnannesi Sdtcnts hayir neden gecikesin ben 23 haftada basladim sikayetim olmasa baslatmazdida bacak ağırlarım ve kramplarim başladığı icin verdi aam kullanmayan cok kişi var