Sdtcnts Kızlar benim bu ay ki randevum gecikti yoğunluktan. Şuan bacak ağrısı ve kasıklarda ağrı mevcut. Sanırım magnezyum ilacı da veriyor doktor. Benim şuan 19. Haftam randevum 3 hafta sonra. Magnezyum ilacı ne zaman verilir geciktim mi?
milena11 Sdtcnts magnezyum genelde ihtiyaca binaen veriliyor rutin değil. Kasılma uyuşma kramp gibi şikayetlerin varsa veriyor genelde
elcindefne Sdtcnts genelde kasılmalar başlayınca veriyorlar benim 28. haftada başladı kasılmalarım ve kullanmaya başladım. Şimdi 35′im 7 haftadır kullanıyorum. Belli bir haftası yok diye biliyorum folik asit gibi
Mavi34 Sdtcnts kan tahlili yapıldı aslında normaldi ama benim rahimde direnç çıktı. Oda bebeğin beslenmesine engel olurmuş riske atmamak icon kalsiyum ve magnezyum başladı.doktorum
Zeyyyn Sdtcnts sol kasık ağrısı oluyordu yürüdükçe kemiklerim ikiye ayrılmış gibi olurdu birde karnım sertleşiyordu
orkidehaniimm Sdtcnts 12. Haftadan sonra vermişti doktorum sağ bacağımda ağrı ve çekilme oluyordu 25 haftalık olucam hala kullanıyorum🤷🏻♀️
Hamileanne0 Sdtcnts benim de ağrılarım oluyodu doktor 14 haftada başladı bana günde 1 tane 28 haftamda çok şişmeye başladım doktorum günde 2 ye cikardi tahlil yapmadan vermişti bana
Sdtcnts Hamileanne0 çok erken başlatmış snaki çevremde duyduklarım genelde 20 den sonra filan. Benim de kasıklarımda sancı var
Senataskin Haftayla alakalı bir sorun değil 12 haftalıktım geceleri uyuyamadığım için magnezyum ilacını önerdi doktorum ağrı kramp vs kullanılabiliyor.
Sdtcnts Senataskin hımmm. Ben belli bir zaman sonra diye düşündüm de. Benim de kasıklarımda sancı var
Sdtcnts Emine_2020_robin evet doğru mesela size geç vermişler. Peki ne belirti oldu da verdi doktorunuz
Emine_2020_robin Emine_2020_robin ben kontrolüm vardı gittim dedim ki benim kalçanın üstünde duramıyorum komiklerim ağırıyor halsizim dedim oda magnezyum kalsiyum ikisi bir arada olanı verdi faydasını gördüm
Brtsova Sdtcnts doktor kendisi vermesi gerek neden bazıları vermiyor anlamıyorum magnezyum eksik olmasa bile doğuma hazırlık için verilmeli kasılma kramplar haricinde migren ataklarını düzenleme rahim hazırlığı tansiyon gibi bir çok dengeleyiciye sahip ne kadar erken o kadar iyi
Naz_01 Sdtcnts şu haftada başlanmalı diye birşey yok canım magnezyumda.krampların ne zaman başlarsa o zaman veriliyor.mesela benim 25.haftamda başladı kramplarım doktorum o süreçten sonra başlattı
Deletedmom23234 Sdtcnts Magnezyum genellikle eklem ağrıları olduğu zaman veriliyor. Birde bebek çok kasılıyorsa sürekli toplanıyorsa veriliyor ☺️
bahtnurr1 İlaç olarak değil vitamin olarak veriyorlar , normal de de kullanılıyor zaten hiçbir sakınca yok 😊 ben magnezyum diasporal şase kullanmıştım çok güzel bi takviye gıda