Baharun2 Kızlar bu ne demek bi fikri olan var mı ? Yani düzeyleri var mı bunun ? Ultrason kağıdın sa plesanta posterior yerleşimli ,grade ll uyumludur denilmiş
Gizemgizem Baharun2 plasenta yaslanmasini ifade ediyor grade 1,2 ve 3 oluyor. kac haftaliksiniz ilerleyen haftalarda olusmasi normal
Baharun2 Deletedmom18 aynen canım öyle gerekti biraz da kafamı toplayım dedim ailevi meseleden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bi kaç gün uzak kaldım sildim herşeyi.😘😘😘
Baharun2 Deletedmom18 yok yavrum iyiyim inşallah sadece burdaki olumsuzlukları atmaya çalışıyorum kafamdan yani ölüm düşük fln 😓
Baharun2 Gizemgizem 24 😢 doktor bişey demedi iyi fln dedi acaba dikkat etmedi mi bu duruma.Kötü bişey mi sorcam tekrar haftaya 😪
Gizemgizem Baharun2 Ilerlemedigi sürece sorun olmaz takip altinda kalirsin cok hizli ilerlemez genelde bir sorun teskil edecegini sanmıyorum 20li haftalarda boyle oldugunu duyup bebegini kucagina alam kisiler gordum bence canınızı sıkmayın
BeyzaGnaydn Plasentanın arka duvara yerlesik oldugunu belirtiyor. Derecelerde kireclenme diye biliyorum.
Gizemgizem Baharun2 plasenta genelde ya arka duvarda ya da on duvarda olur onda bir problem yok merak etmeyin