Havvanur42 Besa 40+6 arasira hafif sancım oluyor, sabah nst ye girdim sancı gözükmedi genelde gece oluyor biraz ama hareketi iyi şükür. Bekliyoruz :) sizin nasıl
Besa Havvanur42 ilk gebelik mi ve doktor ne zamana kadar bekleriz diyor? Bende ilk gebelik herşey yolunda sancı yok beklemeye devam 41 bitene kadar
Havvanur42 Besa 41+6 ya kadar mı bekleyeceksiniz? Benimde ilk gebeliğim doktor su kadar bekleriz demedi ama sen istediğin kadar dedi. Sıkıntı olmazsa bekleyecem bakalım :)
Besa Havvanur42 sıkıntı olmadığı sürece tabi beklemek daha iyi suyu iyi hareketi iyi nabzı felan 😁🤷🏻♀️
Kubra2012 Bende 40+3 nst de sancı vardı açılma yoktu eve geldim hala bu saat oldu ne sancı çoğaldı ne suyum geldi Çarşamba yatış verilecek sezeryan a döner dedi dokror 😩
Cylos Kubra2012 özele mi gidiyorsunuz devlet mi bende pazartesi özele gidicem 40+3oldum sancım yok sadece belim ağrıyor devlete gittim sancın olursa gel dedi
Kubra2012 Besa bende anlamadm ki normal poliklinikte çocugun kilosu 3500 çıkıyo acile gittim dün kontrol vardı 4200 çıktı normal yapamazsın ddi Bi an da nasıl bu kadar fark oldu anlamadm cihaz da var sıkıntı galiba ya imkansız 😩