Damlanehir Kaçıncı haftaya kadar yüzüstü uyudunuz? Şuan 7 hafta yatıyorum yüzüstü ama bilemedim var mı bileğisin olan 🙈
zeytinkiz Damlanehir 31e kadar yattım suanda bile yatarım da cocuk sıkışır diye yatmıyorum 😄 33+5 oldum.
BilgEbrar Damlanehir rahatsız olana kadar yatabilirsin canım doktorum bana o şekil söyledi zaten son haftalarda istesende yatamıcaksın bol bol yat dedi 😀 ben 29 hafta oldum artık yatamıyorum da 🤦♀️
Ayseee4238 Damlanehir ben öğrendiğim andan itibaren yatmayı.biraktim yan yatmaya başladım çok zorlandım ama alıştım şuan çok şükür. Ama 16ya kadar falan sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Minik_kalplim_ Damlanehir ben manyağım galiba 😂ilk öğrendiğim günden beri yatmadım hatta yavaş yavaş döndüm sağıma soluma 😂
Nuray-5886 Gunessssmm 32 haftalık sol tarafıma yatıyorum sağdan sola dönerken bile zorluk çekiyorum hangi taraftan kalkarsam uyuşmuş durumda 😂
Tunammm Öğrendiğim günden beri yatmıyorum yüz üstü sırt üstü bile yatsam vicdan yapıyorum 28 olduk yanlarım ağrıyor artık 😞😞😞 hele sol kolum ah ahh 😞