Busra333 Arkadaşlar benim ilk gebeliğim ve hangi benek arabası var puseti almam gerekiyor acaba? Çevrende çok danışacağım da kimse yok açıkçası o yüzden post açmak istedim. Yani hangi model hangi marka iyidir memnun kaldığınız ürünler neler? Bu ay almam lazım artık. Ama çokta para vermek istemiyorum ortalama ama kaliteli bişey almak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum 🙏
Glcn22 Busra333 e bebek indiriminden kraft travel system aldım çok araştırmadım hem indirimde olması hem görüntüsü hoşuma gıtmıştı
gokcekocyigit07 Busra333 e bebekten baby plus travel sistem bebek arabası aldım, gayet de memnunuz, cevremde bir çok kişi var kullanan, fiyat olarak da gayet uygun, kullanımı da hafif, tavsiye ediyorum 😌👍
Hafissee Busra333 1100 tl sunny baby icon aldık kullanıyorum cok memnunum cok hafif sürüş kolay ama şuan zamlandı galiba 1300 oldu sanırım
Symazturk Busra333 yoyko ultimate aldım 1500₺ ye çok kaliteli YouTube da videosu var inceleyebilirsiniz
gokcekocyigit07 Busra333 evet baby plus yazın netten bakın e bebeğin kendi markası, 1300 TL ye aldım bazen daha da indirimde oluyor arkadaşım 900 e almıştı.
Busra333 gokcekocyigit07 Busra333 Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2 https://www.e-bebek.com/baby-plus-canyon-travel-sistem-bebek-arabasi-v2-p-byp-244004
Busra333 Hafissee aaa bugün baktık bebek mağazasında o arabaya hatta bende çok beğendim 1400 TL imiş hoşuma da gitti ama acaba kullanan var mı bilemedim :) memnun sunun dimi biraz denedim sürdüm mağazada ama ilk gebelik olduğu için de hiç anlamıyorum 😅
Hafissee Busra333 evet bizde kullanmaya basladık şuan memnunum kolay açılıp kapanyo hafif vs güzel tek sorun hızlı bi şekilde zam gelmiş olması 😁🤭
Busra333 Hafissee Hafissee evet 1400-1500 arası internette de ama sevindim beğenmenize çünkü e azından öneride bulunan biri olsun istiyor insan:) bu arada postlardan hatırlıyorum sizi bebişiniz basıl kaç günlük 😍
Hafissee Busra333 bebiş şuan 17 günlük 😁 kolik bir bebiş maalesef hayatla baglantım kopmuş durumda 😁 uykusuz geceler yorgun bitkin duştan cıkıp saç tarayacak vakit bulamama 😁 bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır 😁😁😁
Minikannebsr Busra333 çevremdeki herkes uyardı travel sistem alma diye yeğenimde var çok zorlandık taşıması katlaması bir dünya iş. Chicco aldık arabayıda pusetide. Kabin tibi arabamız tek hamlede açılıp kapanıyor
Busra333 Minikannebsr linki var acaba? Birde küçükken bebek nasıl oluyor acaba normal benek arabasına mı konuyor
Zehrak Minikannebsr merhaba neden travel sistem önermediler dezavantajı neymiş? Ben bugün sordum satıcı pusetiyle satılan her bebek arabası travel set diye geçer dedi pusetsiz mi alalım anlamadım ben 🤔😃