Berfin3 Kubra_baydar benim de ilk gebeliğim 11 aylık evliyim 😊 1.senemizde doğacak allah nasip ederse. İsim ne düşündünüz karar verdiniz mi biz Çınar koyucaz 😻
hazaltolga1 esra572 en son 18+3 de gitmiştim 292 gram demişti 19+2 uyumlu çıkmıştı 30 temmuzda detaylı ultrasona gireceğim o zaman öğreneceğim ☺️ sizde mi 21 haftalıksınız size dediler mi
esra572 hazaltolga1 ben 19,haftalıkken 272,gramdi canım şimdi ,23 oldum bende hafta içi gidecegim inşallah ♥️🙈
Deletedmom27272 Derinim2203 bir kaç kere hissettim hareket ediyorsa da anlamıyorum sanırım doktora sordum normal dedi 20 haftadan sonra iyice hissedersin dedi
Deletedmom27272 Derinim2203 ben tam net anlayamıyorum bağırsaklarından mı geliyor yoksa bebişten mi 🤷🏼♀️
Kubra_baydar Berfin3 sizin evlilik yıldönümü ve bebişin doğum günü aynı zamana denk geliyor 🙂bizim de 2ay önceden doğacak bebiş adını da Hüsna Avzem düşünüyoruz eşimle ortak kararımız 🥰🥰🥰
Kubra_baydar Berfin3 anlamı zemzem suyuymuş bende farklı kimsede olmayan bir isim olsun istiyordum bayaa aradım en son buna karar verdim 🥰🥰
Berfin3 Kubra_baydar çok güzel allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin sana da bize de 😍