[silindi] @Birgul anlayamadım herkes paylaşıyor videolar komik şeyler fln sabahta fotoğraf koydum eğleniyoruz konuşuyoruz nesi yasak açıklama alabilir miyim ?
Kyhan [silindi] aynen oyle canim bende resim koydum nisanmi diye resiim atmadan bilinmez diye banada uyari vermis halbuki herkes koyyor resim kayinvalide postu acsaydik uyari vermezdi
[silindi] Sadece_anne ya ne alaka anne bebek sayfalarıda var herkes paylaşıyor gülüyoruz ediyoruz anlamadım sabahta attım ses yok şimdi mi oldu
[silindi] @NaimeYilmaz @zeytinkiz siz cevap verir misiniz herkes yapıyor link paylaşmayı yeni kural mı geldi anlamadım ?
NaimeYilmaz Var bayadır aslında ama her yorum görülmüyor sanırım. Şikayetinizi dikkate alacağım, bunu bir değerlendirelim aramızda.🙏
[silindi] NaimeYilmaz teşekkürler en baştan bilseydim sürekli yapmazdım paylaşım bilgilendirme için sağolun 🙏🏻
NaimeYilmaz [silindi] İnstagram olunca kimin sayfası bilemediğimiz için siliyoruz açıkçası. Çok fazla kendi reklamını yapan var ayrıştırmak zor oluyor. Ama bu uyarı bir yaptırım uygulanacağı anlamına gelmiyor. Sadece bilgilendirme olarak düşünün🙏
[silindi] Curcu Kyhan açıklamma yapmış yukarıda ama anlamadığım bir yaptırım uygulanmaz fln yazmış anlamadım
[silindi] NaimeYilmaz ama hemen postu sildiler ben tam olarak anlamadım paylaşalım mı paylaşmayalım mı 🤷♀️😅