Ness23 Bebek için hangi yatagı almayı dusunuyorsunuz.Ben oda yapmayı dusunuyordum ama arkadasım 1 ay once dogum yaptı sadece besık ve dolap almıs.Yanımda yatıyor zaten odaya gerek yok dedı bana da mantıklı geldı sız ne onerırsınız ?
Gulsah1616 Ness23 ben dolap şifonyer ve anne yanı beşik alacam. Sonrasında çocuk büyüyünce dolabına uygun karyola alacam
Edaabahadr Ness23 ilk oğluma kullandığım bez beşiğim var söküp kaldırmıştık tekrar kurup yatak odasına alacaz yanımda olacak yani sallnir olduğu için rahat olur diye düşünüyorum 1 yaşa kadar taşır
Ness23 Happyturuncu bugun arkadasımda gördüm acıkcası bana da mantıklı geldı.Ebat uzunluk 1metre oluyor sanırım 2 yasına kadar idare eder
Happyturuncu Ness23 yani yoyko park yatak aldık bence epey idare eder 2 yaşından sonra odasını yaparız :)
Deletedmom9823 Happyturuncu bence yoyko park yatak aldım içine hangi yatağı aldın? Ben yataş twing aldm
Deletedmom9823 Ness23 1 yaşından snra oda yapıcam odamdaki makyaj dolabının altındaki çekmeceleri boşalttm şimdilik kıyafetlerini oraya koydm boşa dolap ta almadım😀
Deletedmom9823 Happyturuncu üstüne reflü yatağı koyucak mısın ? Ben ilk bi kaç ay üstüne reflüyü koyup onda yatırmayı düşünüyorum
Happyturuncu Deletedmom9823 annem babynest almış , reflü yatağını aldırmadı çok gerek olursa öyle alıcam canım