Minikcivcimmmm__34 Selam arkadaşlar ikindinden beri agrım kasılmam oluyor belim kuyruk sokumum çok agrıyo sanki rahmimde agrır gb bi ara bacak aralarım agrıyo bazen karnımın etrafı acıyo adet sancısı gb. 34+3 haftalıgım sizce dogum belirtisi mi acile gitmelimiyim
Ekimmeselesi Minikcivcimmmm__34 bunu sormanız bile hata.. bu kadar saat neyi beklediniz? Bu belirtiler olmasa bile insan kendini az rahatsız hissetse bile gitmeli bir görünmeli bence ki riskli haftadasınız. Erken doğum olabilir. Bebek kanala girmiş olabilir kordon dolanmış olabilir belki hiç bir şey olmayabilir içiniz rahatlar en azından karnınızda ki bir can
funnymummy Minikcivcimmmm__34 bence gidip bir ultrason nst baktırmalısınız riske atmamak gerek gece daha çok ağrı yapabilir
Eymen68_ Sancı geliyor işte yalancı sancıda olabilir ama buradakiler nerden bilsin yazana kadar gitsene acile bu haftalar çok önemli
Minikcivcimmmm__34 Ekimmeselesi 4 haftadır zaten bebegin kafası aşagıda idi, kayınvalidem bişey olmaz dogum sancısı olsa yerinde duramazsın felan dedi ona göre yok bişey ama benim icim rahat degil acaba bilmedigimden panik mi yapıyorum ki diye düşündüm onun icin deneyimli annelere sorayım dedim