Damla-Ata Yazgan ben fena grip olmuştum, aşırı öksürük halsizlik vardı covid testi yaptırmıştım hatta limonlu ballı ılık su ıhlamur içerek 10 güne yakın bir sürede iyileştim , bağışıklık düşüyo sanırım dikkat etmek gerek ☺️
Rose91 Yazgan su an bende gribim burun bogaz bir turlu kendime gelemedim 4 gün oldu malesef hala öksürüyorum öksürmekten kalbim agriyor artik… nane limonla zaman geciyor.. doktorum okyanus suyu onerdi agrim olrsada malesef parol.. ihlamur tuket dedi..
Kelebekim Ben şuan tam öyleyim, hava değişimlerinde faranjitim azıyo resmen, boğazım yanıyodu bugünde sesim kısıldı öksürüyorum. 8+6 yım hem mide bulantısı hem halsizlik şimdi de bu faranjit mahvetti beni😔
Yazgan Kelebekim ben gebelikten suphelnyrm ama cesrt edemeyrz test yapmya pzrtsi zaten kadin dogumda randvm var varsa cikar orda 1 senlk evliyim hr ay husranlara ugradgm icin test yapmk istmyrm belirtlrden yana yola cikiyorum sadce umut iste benmkisi
Kelebekim Yazgan hakkında hayırlısı olsun canım 🤲 bebeğin inşallah seninledir. Ben 2. Çocuğumu isteyeli nerdeyse 2 sene olacak. Oğlumda ilk denemede hamile kalmıştım oysaki. Şuan 5 yaşında. 3 yaşından beri istiyoruz arası çok olmasın çocuklar arasında dedik ama malesef olmadı. Nezaman ki kafamdan attım bebek olayını ve işe girdim. Girdiğim ay hamile kalmışım süpriz oldu resmen. Çok düşünmekten de bebek olmuyor malesef. Eğer olmazsa da üzülme kendini başka şeylere ver. İnşallah kendiliğinden gelir 🤲🤲🥰