Minik_kalplim_ Kızlar televizyonda gördüm canım çekti varmı bilen yapan siron yemeğini 😁 nasıl oluyor (trit gibi) 😁
milena11 Minik_kalplim_ ay bende şimdi onu izledim 😅 ilk kez de duydum çok hoşuma gitti 🙈 Zaten yoğurt salça hamur olunca herşey güzel oluyor🙈🙈
marbling10 Minik_kalplim_ hahha bu başlığa hiç şaşırmadım. Akşamdan beri bir şeyler yiyorum ama o yemeği görünce acıktım. Böyle bol soslu yoğurtlu off 😬 bu saatte nerden bulunur ki🙄😂
a_burcu_bur Minik_kalplim_ MasterChef mi ☺️ ben de ilk kez duydum ama burda biri akşam menüsünde ne var postunda bahsetmiş, tam da Tv’de denk geldim 😋😂
H_myra1 Minik_kalplim_ tavuklu yemiştim çok güzeldi 😍yufkacılarda hazır satılıyor sarılmış kurutulmuş yufka siz sadece alıp ıslatıp tavuklayıp üzerine yogurudnu gezdiriyor sunz
H_myra1 Minik_kalplim_ bilemedim 😅 ama üzerine yeterli oluyor tavugu haşladıgınz suyu yufkanın üzerine gezdiriyor sunz ayy bende yapıyım en kısa zamanda 😂
Nelmali Minik_kalplim_ her türlüsü cok lezzetli oluyor yufkacilarda hazir satiliyor kurutulmuş sekilde size soslayip yemek kalıyor