Birgezgininhikayesi Aynı zaman diliminde olup ne gibi belirtileriniz var bende yürürken dik oturdugumda bazen yatarken alt kısımda zonklama ve bi baskı olusuyor ayaklarım iyice şişti asla yürütemiyorum sizlerde belirtiler nedir
___konul666 Birgezgininhikayesi benimde son 24 gün kaldı ayagım şışıyor geceleri uyuyamıyorum fazla oturamıyorum ayakta fazla kalamıyorum Belım ve ayaklarım ağrıyor, bebeğin hareketleri azaldı ve karnım aşağıya düşüyor bebeği vajinada hiss ediyorum ilk hamileliğim pek tecrübem yok sağlıcakla gelsinler inşallah sağ salim kucağımıza alalım inşallah 😍😍😍
Minikannebsr Birgezgininhikayesi son 19 3 gündür yürürken aynı baskı bende de var. Bebekler büyüdü yerleri daraldı ondan oluyormuş
Asyamira Birgezgininhikayesi Az sonra son 18 kalacak, deli gibi sırt ağrılarım var onun dışında doğuma dair pek bir belirtim yok 😏😏
Birgezgininhikayesi ___konul666 amin insallah bende hep asagıda hissediyorum ince belim agrıyo ayakta kalıncs
Eylem_kaya07 Son 30 uygulamaya göre 8 ila 22 Ağustos arası doğum dedi doktor 🙏 sancılar çok oluyor bel ağrısı mide yanması vs