Aysegulflz Hamileliginde çay dan tiksinen varmı çok tuhaf bir şekilde çay icemi yorum kokusuna bile tahammülüm yok 😕
Asmin27 Aysegulflz ben varım çay hastasiydim çok severdim bi anda tiksindim hatta peynire bile tahammül edemiyodum ama geciyo sonraaa
Semabahri Aysegulflz tiksinme değil ama hamilelikten once durmadan çay içen ben şimdi bi bardaktan fazlasini icemiyorum hatta bazen hiç 😐
Senis Aysegulflz bende tiksindim. Normalde kahvaltıda aksamlari falan iciyordum gunde 5-6bardak simdi hicc icemiyorum gorunce bile tiksiniyorum🤢
OglusumuBeklerken Benim hala gecmediii amaaa misafir gelsin dolduramiyorum bile hala tiksiniyorum gelen kendi çayını kendi demliyo 😊😊 yanimda bile tutturmuyorum uzakta içiyorlar 😂 19+4 olduk bizde 🙏💙💙
Burcu1234 Aysegulflz 12.haftama girmdim ve hiç çay içemedim hamileliğimin başından beri nescafede pek sevmezdim şimdi bir tek midemi nescafe rahatlatıyor
Dytanne 15 haftalığım ve çay içemiyorum kızlar ama tiksindiğimden değil midemi mahvediyor. Nasıl canım çekiyor ama anlatamam, içtiğimde midem beni kıvrandırıyor😪 böyle bi durumda var yani 😢
Figen Bende de tam tersi oldu herşey den tiksindim hatta çayı normalde sevmezdim hamilelikte bana daha güzel geliyor 😃
Damla________ Normal de çay içmeyen bir insandım şimdi baya bildigin içiyorum ama çaya başladığımdan beri suyu azalttım yani çayın etkisi kesinlikle bu oluyor
Aysegulflz Alinmavi annemde bana dediki şimdi icemezsin ama dogurduktan sonrada çaysiz durmazsin dedi 😆
burcuali38 Aysegulflz ilk 3 ay bir yudum bile çay içemedim normalde çayı çok severim ama öyle bi tiksindimki hiç içemedim 3.aydan sonra yavaş yavaş içmeye başladım şimdi çok rahat içiyorum çok şükür