Elms92 Kızlar bugün doktora gittim 34+3 günlük hamileyim.Kızımın kilosu 2640 gram.doktor biraz fazla kilosu dedi.Sizin bebişlerin kiloları ne kadar merak ettim.Bebişin kilosu böyle giderse nasıl normal doğum yapcam diye korkmaya başladım😐
Irmakgcgn Elms92 benimde 33de 2250di. Aimdi 36 oldum.yarin gidecegim. Normal demisti bana ama sizinkide cek gelmedi bana
Sibel3434 Bende gittim 33+6 haftalık ama 33 haftalık olrak gözüktü 6 gün geriden geliomus 34 haftaya girecektim 2.200 gram dedi protein ağırlıklı beslen dedi bana süt iç dedi
AsumanCankurtzsoy 4 gün önce doktora gittim 33 haftalik tim ama ultrasonda 34 olarak çıktı boyu 45cm kilosu 2 218 gr ben çok iyi düşünüyordum ama sizinki çok iyiymis maşallah
Elms92 @AsumanCankurtzsoy aynen canım iyi de bide doğurması var😁normal doğum istiyorum ama kilosu böyle olursa bilmiyorum nasıl normal doğum yapcam🤔
AsumanCankurtzsoy Elms92 benim ikinci çocuğum ve sezeryan o yüzden kilolu olsun nasıl olsa sıkıntı yok normal diye sütü günde 2 bardak falan tüketiyorum ama sanırım biraz da genler den kaynaklanıyor inşallah sağ salim kucagimiza alırız
Zeynepeymen Ozlm35 cnm ilk şeker tahlılde seker cıktı sınrasında düşük cıktı dikkat etmesen seker yükselir dedi cokda dikkat etmedık acıkcası ne bulduysam yedim 😣
Ozlm35 Serenmaras sizde gebelk sekeri falan varmi sznde masalh iri benisbz tek korkm bu seker oldgu icin
SecilNarin Benim 34 haftanın başında 2300 Dü bana bile bebek iri karbonhidrat alma protein ağırlıklı beslen dedi. Maşallah sizinki cok iyiymiş