Happyturuncu Son günler heyecan,korku ne tür duygu ararsanız var bende , Pazartesi Spinal sezeryan ile doğumumuz olacak inşallah ama panik haldeyim , sizde durumlar nasıl?
ysmn_1506 Happyturuncu ben yarın oluyorum inşallah. Yani ne kadar rahatlatmak istesem de kendimi korku var tabi içimde çok gerginim. Nasıl olcak nasıl biticek bilmem. Bolca dualarınızı bekliyorum…..
korkmazkubra Happyturuncu neye göre sezeryana aliyorlar ki 1 hafta oldu olucak nisan geldi agri yok sanci yok su gelmesi yok pazar gunu 40 haftalik olucaz korkuyorum bebek diskisini fakan yapar diye kizim 39+3 de gelmisti oglum gelmiyor resmen
Eylulunannesiii Happyturuncu ay bende pazartesi günü sipinal olacağım bende çok heyecanlıyım sizin kaç haftalık oluyor
korkmazkubra Happyturuncu benim cok karisik oldu valla normalde amtalya da takipliydim ama izmire annemin yanina gelmek zorunda kaldim ve burda devlete gittim ne olacak nasil olacak gercektrn cok bunaldim
Happyturuncu Eylulunannesiii 38+0 oluyoruz Pazartesi, gebelik kolestazından şüphelendi son birkaç haftadır sıkı takipteydik bebeğin gelişimi iyi olunca fazla beklemeyelim alalım dedi doktorumuz :)
Happyturuncu korkmazkubra içinizi ferah tutun, imkanınız varsa özele kontrole gidin bir kez içiniz rahat etsin
korkmazkubra Happyturuncu gecen hafta cumartesi agrim oldu gittim bana acilma yok sanci dogum yapacak kadar yok dediler suyummn gelirse bebek hareketini hissetmezsen birde agrin cogalirsa gel dediler ama o gunden sonra sadece nisan geldi alt tarafta batma oldu baskada birsey yok su anda iyi gibiyim burda devlette sirada bulunmuyor ozellerde cok pahali var izmir balcova da bildiginiz uygun yer acaba
Happyturuncu korkmazkubra İstanbul’da yaşıyorum orayı hiç bilmiyorum ama kendi doktorum bana Pazartesi ye gün vermesine rağmen aynı şeyleri söyledi . Bebek hareketlerini takip et , ağrın olursa , kanaman olursa , normalin dışında bişi olursa gel dedi canım
korkmazkubra Happyturuncu insan son haftalarda korkuyor devlette randevu bulunmuyor acilden gitsen ne diceksin agrim olsa hemen gidicem cunku korkuyorum neler duyuyoruz 9 aydir neler çekiyoruz
Happyturuncu korkmazkubra acilden sancım var diye gidin en azından nst çekerler bizimki de gününü biliyor sanırım çok sabırsız kasılmalar, toplanmalar baya canımı yakıyor