Busrakksl Hayırlı bayramlar.. 7 aylık hamileyim ve ayaklarımda ödem olmaya başladı. Ne iyi gelir parmaklarım balon gibi artık
miniksevdamm Busrakksl bende öyleyim ya 29 haftalığım şişten ölcem ayaklara masaj birde soğuk su bltaz iyi geliyor dene bnce 🌸
Naz_01 Busrakksl 38+6yım ne denediysem fayda etmedi ne yazıkkı önce sadece ayağımda ödem ve ağrı vardı şimdi baldırlarımda öyle o kadar sızlıyor ki anlatamam aşırı sertleşti bide
BusraUras Busrakksl @miniksevdamm @Naz_01 kızlar malesef ki geçici çözümler dışında net iyi gelen birşey yok. Ben 35.hafta da şişmeye bir başladığım doğumdan 7gün sonraya kadar. 39+6da doğurdum. Günde bir tane sade maden suyu içiyordum ayaklarımı soğuk suya sokuyordum. Otururken yatarken ayaklarımın altına minder koyup yüksekte tutuyordum kan akışını sağlamak için. Egzersiz yapıyordum. Bunları bırakınca hemen yine şişiyordum :( tuzu sıfıra indirmiştim ama yinede şişiyordum tansiyonumda normal değerlerdeydi üstelik.
hvvayldz27 Busrakksl aynı dert bende de var maalesef bir çözüm bulamadım ayaklarınızı sallayarak oturmayın en çok ondan oluyor benim ki birde tuzlu suya koyuyorum ayaklarımı şiş olduğu zaman iyi geliyor
Ozgesapmaz Busrakksl valla ayaklarımın altına yastık koyup öyle dinlendiriyorum en iyi o geliyor. Duşta da en son çıkmadan soğuk su veriyorum
Busrakksl Daha önce 2 doğum yaptım ama ne ödem ne başka birşey ile karşılaşmadım bu çok farklı gerçekten herşeyi yaşadım 🤦♀️ sağlıkla gelsinde tabi en önemlisi o zamanla geçer ödem