Ceren35 Selam kizlar 31-32 li haftalarda bebisler kac kilo? Birde zamanla yavasliyor heralde dimi kilo alimi?
Emineslh Ceren35 32 bitmek üzere bugün gittim doktora boyu 43cm kilosu 2019 dedi galiba 2 kilo 100gr oluyor ben 2 defa sordum normal mi diye evet gayet iyi dedi
Puddingin 31+3üz bugun kontrolumuz vardı ve 1900 oldugunu söyledi.. 3 hafta önce 1200dü. 49.7le basladım suan 58.2😊 gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Masallah nazar değmesin💜💜
Cnnhls AycanUzun bu haftada 46 cm çok çok iyi masAllah süt ürünlerini çok mu tuketiyorsun canım yoksa genetik mi boy ailede
AycanUzun Cnnhls genetik canım süt pek içemiyorum ama peynir yoğurt tüketimim güzel 1 ayda 10 cm büyümüş maşallah ben 54 eşim 51 cm doğmuş doktor genetik dedi
Gisem Bende 31+2 günlüğüm devlet hastahanesine gidiyorum kilosunu sorunca biz bebeğin gelisimine bakıyoruz diyorlar cinsiyetini bile doğru düzgün söylemediler 😡😡
AycanUzun Gisem ultrason kagıdında yazması lazıö canım yazmıyo mu ? Her gittiğimde doktor bana veriyor kendi meye baktıysa onu bende alıyorum
CananKbraKadayifi 28 hafta kontrolünde 1250 gramdı şuan 31+3 günlüğüz ne kadar olduk bende merak ediyorum