Birbebekbiranne Bugün kızıma kavuşalı tam 19 gün oldu💕 Haftamda kontrole gittiğimde doktorum suyun azaldığını ve bugun yarın doğum gercekleşebilir diye söylemişti.. Beni bir korku bir heyecan sarmıştı. O gece aniden uykumdan uyandıran ufak ufak sancılarım başlamıştı. Evde tur atmaya başladım sonrasında annemi aradım annemde bi duşa gir istersen dedi ve bende bi ılık duşa girdim sonrasında daha iyi hissettiğim için uyumaya çalıştım. Ama sancılarım tekrar tekrar vurmaya devam etti. Lavaboya kalktım ve kanamam olduğunu gördüm. Eşimi uyandırdım ve hemen hastanenın yolunu tuttuk gayet güle oynaya gittik. Hastaneye vardığımızda doktorum catı muaynes yaptı ve acılmamım 2 cm oldugunu nts ye baglayalım dedi. Sancılarım ntsde de cıktı ve istersen suni sancı verelim doğurtalım seni dedi doktorum ama ben istemedim eve gidip dinlen kahvaltı et ama öğlen gelirsin dedi. Eve gittik ve bi kaç saat sonra sancılarım 5 dakıka da bir e düştü tekrar hastane yolunu tuttuk. Yatısım yapıldı, lavman yapıldı ve bi süre sonrada suni sancı verildi sancılarım artmıstı ama dayanabiliyodum taa ki ebe, gelip suyumu patlatana kadar… Allahımm ölüyorum sandım gözlerim yerinden fırlayacaktı bagırdım beni sezaryene alın istemiyorum normal doğum diye bagırdımmm😞 sonrasında doktorum geldi muayne etti ve bebegım kakasını yaptıgını gördü beni acilen sezaryene aldılar.. bebeğimde strese girmiş içeride… Allaha sükürler olsun ki kakasını yemeden cıkarıp aldılar kızımı🤲🏻♥️ Spinal anestezi ile amelıyat oldum biraz stresli ama güzel sonlu bir hikayem💕 Kızlar sezaryen sizi korkutmasın, öyle abarttıldıgı gibi bir durum değil. Merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirim💕
Birbebekbiranne Mlk_93 Mlk_93 merhaba, suyum az oldugu için doktorım patlatılsın, su temız mı dıye gormek ıstedı sonrası 💩 😊😅