deletedmom2014 Kızlar gece bulantı hapımı içmeyi unutmuşum. Öğlene kadar iyidim sonra zorlamaya başladı saat 7 bu saatte hap içsem sorun olur mu ? Sabah akşam aç karnına içiliyordu. Şuan zor duruyorum. Bulantılarım geçmiş gibiydi tekrar başladı. Çok kötüyüm
Mom06226 deletedmom2014 sadece bana mı hiç fayda etmedi prilam yaa🥺🥺 zofer cok iyi geliyordu onu da kullanmak içime sinmedi cok ağır etkili bir ilaç bebeğe zararı olur diye korktum. 12 haftalığım günde en az 3 kere kusuyorum cok zor geçiyor günlerim gün gün kilo veriyorum hiç bişey yiyemiyorum hep aç geziyorum sadece çubuk kraker ve açma simit yiyorum kayısı suyu içiyorum geri kalan hersey midemi bulandırıyor 😭😭
deletedmom2014 [silindi] Şimdi içeyim bide gece yatmadan önce içeceğim . İyi gelir inşallah teşekkür ederim 🙏🏻
deletedmom2014 sedanursahin İçtim canım çok şükür Ya 10 dkya durdurdu. Anında kesti. İlacı bile kusacak duruma gelmiştim. Elimi yüzümü yıkadım sakinleştim şükür geçti bi daha asla ilacımı içmeyi unutmayacağım 🙄🙈
deletedmom2014 Mom06226 Ahh ah bende sizin gibiydim . 6. Haftada bi başlamıştı bulantım 15. Haftaya kadar kustum 6 kilo verdim Prilam filan zerre fayda etmedi bana da . Resmen aç geziyordum . Şimdi 16. Hafdayız gece 1 tane ilaç içmem bile yetiyor. Gece unuttum maalesef ondan yine sarstı beni . Şuanda 1 tane daha içtim 10 dk da bulantım gitti kendime geldim şükür ya. Bu haftalara gelince bulantı azalıyor Allah kolaylık versin inşallah çok zor 😞
Yamacin-Annesi Mom06226 canım bende öyleyim oyuzden tuzlu beyaz peynir tost yap vok iyi geliyor bide kola iyi geliyor balkonun varsa yemeği orda ye daha iyi olursun bide laktosuz süt iç oda iyi geliyor 🙏
deletedmom2014 Selin12- İlacı içtim 10 dk da kesti bulantımı çok şükür. Ben zararı olur belki diye tereddüt etmiştim 🙈 Gece de içeceğim bi daha bunu yaşamak istemiyorum
Mom06226 deletedmom2014 inşallah benimki de o haftalarda azalır ama ilk gebeliğimde böyleydi ve doğuma gireceğim güne kadar sürmüştü kusmalarım bu da öyle olursa vay Halime🤦🏼♀️
Mom06226 Yamacin-Annesi ay evet ev yapımı peynirli tost yiyince de midem bulanmıyo zaten kahvaltımı yemeklerimi faln hep balkona çıkıp yiyorum 🥺
Bsraylmzz deletedmom2014 valla benim icmemin saati yok bazı yemekler migdemi bulandirinca atıyorum bitane bıraz gecince duzeliyo aç tok fark etmiyo
deletedmom2014 Bsraylmzz 1 tane içtim 10 dk da kesti şükür kendime geldim bide gece yatmadan içeceğim 🙏🏻 Dayanılacak gibi değil
Bsraylmzz deletedmom2014 bana doktor yazmadı ben kendim istedim eczanecj demiş rahatsız olursa tok Ken de içebilir diye ben et türlerinden tiksinmistim migdem bulandikca bitane iciyorum ama arka arkaya değil bulantım olunca içiyorum sadece
deletedmom2014 Bsraylmzz Anladım . Ben aslında düzenli içiyordum dün gece unuttum sonra iyiyim hadi içmeyeyim dedim tekrar başladı bulantı .Duramadım . İçtim şükür geçti . Bide gece içerim inşallah 😊
Gulada Kizlar beni de şuan bu ilaç kurtarıyor gerçekten sabah aç karnına 1 yatarken 2 adet alıyorum yatıyorum gerçekten çok az çıkarmaya başladım 11 haftalık hamileyim