muberray aynı haftadayız bu bayram tatilinde hallettim ben de sonra işten vakit bulamam diye😊 ben koyduklarımı yazayım size;
Bebek için:
2 tane 10lu hastahne çıkışı (1ni çoook uyguna almıştım onu dopumhaneye vereceğim çünkü çok kirleniyormuş)
3 tane de 5li hastahane çıkışı (ne olur ne olmaz diye fazla koydum 1 tane de yeterli olabilir)
Tül fileler aldım bu hastahne çıkışlarını takım takım koydum. Her bir hastahne çıkışına bir çift çorap, eldiveni olmayanlara eldiven, zıbını olmayanlara zıbın ve birer bez koydum. Ben iyi olmazsam herhangi biri bir şey aramasın diye takım yaptım. Tek bir tül fileyi aldıklarında bebeğin her şeyi içinde hazır olmuş olacak.
2 tane penye battaniye
1 tane kışlık kalın battaniye
2 tane müslin bez
Puset ve puset için müslin örtü
8 adet ağız mendili
Pandemi olduğu için bebeğin yatacğı puset içine direk yatırmayalım diye ona da müslin tarzı bir şey aldım çarşaf yaparım dedim
Islak mendil ve bebek tenizleme pamuğu
Pişik kremi
Yelek koydum bebek için ama kullanır mı bu sıcakta sanmıyorum ama ne olur ne olmaz
Biberon (ihtimal için)
Süt sağma makinesi
Alt değiştirme örtüsü kullan atlardan 2 tane
Kendime;
2 tane pijama takımı
1 tane gecelik
1 tane sabahlık
Kişisel temizlik malzemeleri (diş macunu, yüz temizleme jeli vb)ve yaparsam diye maşa ve makyaj malzemesi koydum (işte rimel kalem gibi basit şeyler) foto çekilirsek diye
3 4 tane iç çamaşırı
Emzirme atlet ve sütyeni
Taç
Depend
Gümüş kapak ve göğüs ucu kremi
Terlik
Çorap
Korse
Göğüs pedi
Süt artırıcı şeyler varmış eczanede henüz almadım ama onu da alıp koyacağım