Angela Ilkayy Sağlık ocağında yaptırdım. Ertesi gün sonuc cikti sagolsun sorumlu ebem arayıp bilgi verdi sonuçları. Şehirden şehire değişiyor bu durum sanırım. Bizim burada sağlık ocakları özel hastaneden bile daha ilgili cidden
Ilkayy Angela bende troit çıktı triot için bile kan almıyorlar bizim sağlık ocağı sadece ilsc yazdırmaya işe yarıyor her ay devlet hastenesinde sürünüyorum kan vermek için
Angela Ilkayy Kalabalık diye olabilir bulunduğunuz Yer. Biz burada gidip kalp atışlarını bile dinliyoruz bebegimizin. Bi sorun hissedersek. Devlet hastanesi de yapıyor şeker yüklemesi orayı denediniz mi
Cicek10 Ilkayy anladım ben küçük bir yerde yaşıyorum aile hekimliğinden aldım randevu sağlık ocağı değil ana hastanenin aile hekimi öyle bakın bir de randevu var mı diye
esmerrmm Ilkayy devlette seker yuklemesi icin randavu alinmiyor . Sadece bi kadin doguma randavu al o seni yonlendiricek sana gün vericekler o gun gidip yuklemeyi yaptiricaksin bende oyle olmustu 😊
Edaabahadr Ilkayy Ücretlimi ben dusunmuyrm ucretsz de olsa zaten tansiynum sürekli düşük onu yaptranda o kadr süre aç kalamm
Ilkayy Edaabahadr şeker yüklemesi çok önemli. Evlatlarımız için sabah aç karnına oluyor zaten çocuğunuz icin bi günden bişey olmaz evlattan. Önemli değil. 50 TL 100 TL bişey. Çok pahalı bişey değil
Ilkayy Angela devlet hastanesine randevu bulamıyorum bayramdan önce bi hastaneye buldum. Muhaneye durumunuz var özele gitmeye şeker yüklemesinide özelde yaptır yapmıyorum dedi zaten sinirlerim tepe çıktı tartıştık lanet ettim devletten