Yamacin-Annesi Kızlar hergun bu soruyu soruyorum ama yapicak bi yemek bulamıyorum lütfen şöyle güzel kolay bi öneri verirmisiniz🙏
elfmoom Yamacin-Annesi tavuk patates soğan sarımsak kekik karabiber kimyon bunu harmanlayın sonra fırına atın yanına da bir salata miiisss 5 dakika hazırlanıyor
SenaHifa Yamacin-Annesi karnıyarık pilav cacık var bugün menüde ama kolayından olsun derseniz silor var soğuk ayran çorbası var 👍😂
SenaHifa Yamacin-Annesi hazır yufkayı rulo yapıp beyti şeklinde kesin borcama dizip kurutun fırında. Kuruduktan sonra üzerine biraz sıcak su döküp yumuşatın. Üzerine sarımsaklı yoğurt bir de tereyağı bitti 😊 eşim Artvinli onlara özgü birşeymiş ben de evlenince öğrendim acayip pratik silor yapınca eşim bugün aklına yemek gelmedi heralde diyor 😂
Eylem_kaya07 Taze fasulye varsa yapabilirsin etli bizde bugün taze fasulye pilav soğan var 😂( soğan olmazsa olmaz görümcem soğan ve tuz sofrada eksikse yemek yemez) işten gelecek daha
Yamacin-Annesi Eylem_kaya07 fasulyeyi dün yaptım bufunde pilav yapim bari yanina bisy bulmam lazim ama 😂😂
elifinannesiiii Fırında patates tavuk attım krema döktüm üzerine ve pirinc pilavı yaptım bence yeterli bu sıcakta😄
Yamacin-Annesi elifinannesiiii bendede yeterli aslında eşim yemek secmiyor bi çorba yapsamda yetiyor ama ben duramıyorum değişik şeyler istiyorum😂