Nihal60 Tubis2021 rica ederim canım bide kargo ücreti alıyorlar ikisini ordan alman mantıklı 36 haftalıkken göğüs kremini kullana bilirsin yara olmaz bende başladım🙂
Tubis2021 Sugibi_34 ben de 33-5 deyim doktor kritik iki hafta dedi ben de korkudan başladım hazırlamaya ama naöazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış çoğu şey eksikmiş tamamlamaya çalışıyorum
Sugibi_34 Tubis2021 Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah cumlemızı 🤲 eksik hıc bıtmıyo bende basladım hazırlıklara bakalım ınsallah vaktinde saatınde gelır minnakım 🤗
Catber Ben de lansinoh alacağım krem olarak. Sağlık ocağında gebe takibimi yapan ebe hemşire pedlerin yara yaptığını kalkanların çok daha iyi sonuç verdiğini söylediğinden avent kalkan aldım.
greybrde Tubis2021 phlips avent göğüs pedi aldım krem olarakta daha 24. Haftadayım erken diye almadım lansinoh alıcam allah izin verirse 😊💙
Tubis2021 Sugibi_34 inşallah 🙏🏻 yalnız bu gidişle omu da alayım o da olsun bu da olsun derken hastaneye üç çanta filan gideceğim yerleşmeye gider gibi 😅
Sugibi_34 Tubis2021 😅😅 Öyle oluyo banada sanki aldıklarım hep azmıs gıbı geliyo habıre doldur cantaya ya lazım olursa 😅
Tubis2021 Sugibi_34 Eksik kalmasın da burda geçmiş postlarda görüyorum eksik olarak geliyor koyuyorum vardır insanların bir bildiği diye 🤷♀️