Busra_kr Burcuakdg sular akademi hastanesi Dr.Önder Ercan’a gidebilirsiniz. bayan olsun derseniz de sular vatan hastanesinde Dr.Mehtap Bayrak var onada gidebilirsiniz😊
Kbr_46 Burcuakdg markasi hospital Alper turul la gidiyorum çok iyi bir doktor ilgili muyane üçriti de iyi fiş kestirir Ken 70 TL alıyor lar sadece
gulcannnnnn Burcuakdg megapark hastanesi Alparslan Özdarendeli’yi kesinlikle öneriyorum ilk sezeryan doğumumu o yaptı çok memnun kaldım şimdi 6 sene sonra tekrar doğum yapıcam ona gittim 34. Haftaya kadar şimdi mecburi sebeplerden dolayı Tekirdağ’a ailemin yanına geldim doğuma
Kygll-6 Burcuakdg Kahramanmaraş’ta megapark alparsalan bey var Semih bey var ve en önemlisi önder Ercan aşırı iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim sular akademide
Burcuakdg Busra_kr Busra_kr siz hangisini tercih ettiniz açıkçası cinsiyet çok önemli değil iletişimi bilgisi ilgisi önceliğim. Bir de Maraş’a yeni yerleştim ilk gebeliğim ilk ayımdayım 🙏🏻
Kbr_46 Burcuakdg 2 kere gittim ilk kini devlet te gitmiş tim ama ikinçi doğum mu Alper turul yaptı sezaryan olmuş tum 3 yıl önce yanii iyi bir doktor
Kygll-6 Burcuakdg Kesinlikle önder hoca yada megaparkin doktorları derim bir kahramanmarasli olarak ve ablam hemşire olarak yanında çalıştı.
Busra_kr Burcuakdg Benimde ilk gebeliğim ☺️Sıkı bir araştırma sonucu Dr.Önder Ercan’ı tercih ettim 27 haftalık olduk şuana kadar bir sorun yaşamadık çok şükür memnunuz 🙏🏻
Burcuakdg Kygll-6 Önder beyin yanında mı çalıştı ablanız acaba, hastaya olan yaklaşımı ve iletişimi nasıl ?
Kygll-6 Busra_kr Kesinlikle mükemmel ve alanında profesyonel en önemlisi dinleyen abi gibi arkadaş gibi.
Burcuakdg Busra_kr devlet hastanesinde öğrendim gebeliğimi, fakat covid bu kadar artmışken bile muayenehayene 5erli gruplar halinde alıp üstüne detaylıca Bilgi verilmeyişi çok tedirgin etti. Önder beyi çok sıklıkla duydum sanırım onu tercih edeceğim 🌸
Kygll-6 Burcuakdg Yanında staj yaptı bende bir ay önce memelekete gittim üç defa gitt muayeneye harika bı insan ve alanında profesyonel Instagram takip edin budefa insanaa anlatıyor herseyi